Mitoşeru: „M-aş împăca şi mâine cu Noemi, ea nu vrea!”

Mihai Mitoşeru tânjeşte după fosta sa iubită, Noemi. Deşi a fost prins săruntându-se cu Pamela de România, Mitoşeru spune că nu are o relaţie cu Simona Traşcă şi că singura femeie pe care o vrea este fosta lui iubită.

Simona şi Mitoşeru s-au pipăit şi s-au sărutat cu patima, însă Mihai spune clar şi răspicat că o vrea înapoi pe bruneta sa, Noemi. Invitat în emisiunea " Un show păcătos" cei doi "amorezi" au dezminţit presupusa relaţie."Nu mă mai pup cu nimeni că cine ştie ce iese. N-am avut şi nici nu vom avea nimic împreună. Dacă m-am pupat cu Pamela aiurea la ziua lui Mărculescu, e o glumă. Eu făceam mişto de ea la tv, dar la un moment dat mi-am dat seama ca ea e chiar ok, creşte un copil. A fost o glumă proastă făcută între doi prieteni", a spus Mihai Mitoşeru la emisiunea "Un show păcătos".

Pamela l-a susţinut şi a spus şi ea că regretă incidentul. "Pai noi suntem prieteni buni. Nu ar putea să fie ceva dacă suntem prieteni, nu se pune problema. Am băut, ne am distrat. După emisiune, am plecat singură acasă cu taxiul".  Totuşi, prezentatorul tv suspină după Noemi. "Eu nu am înşelat-o pe Noemi când eram împreună. M-aş împăca şi mâine cu Noemi, ea nu vrea. Este singura femeie cu care aş putea să trăiesc. Vreau mult de la viaţa. Mama mea s-a operat zilele acestea iar operaţia a durat 4 ore şi, din nou, Noemi a fost alături de mine", a mărturisit Mihai Mitoşeru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro