MM Stoica, schimbare RADICALĂ! Prezent la meciul dezastruos al Stelei, fostul manager al roș-albaștrilor a avut un comportament care i-a lăsat pe cei din jur fără replică

MM Stoica a fost, de-a lungul timpului, unul dintre personajele care făcea spectacol în tribunele meciurilor Stelei, de notorietate fiind momentele în care se înjura sau se lupta cu suporterii care îndrăzneau să îi iasă în cale. Acum, după ”sejurul” petrecut în spatele gratiilor, fostul oficial roș-albastru pare să se fi schimbat complet.

La primul meci în deplasare al Stelei la care a asistat de la eliberarea sa, MM Stoica, spun martori oculari ai eveniomentului, a fost de nerecunoscut. Cunoscut drept unul dintre cei mai impulsivi oficiali,  de această dată, el a asistat impasibil la înfrângerea usturătoare a Stelei în fața FC Voluntari. Mai mult decât atât, fiind alături de alte 20 de persoane, printre care și câteva domnișoare, MM Stoica a avut o singură ieșire nervoasă, dar la adresa unui alt bărbat, în momentul în care Steaua încasa al treilea gol, iar acesta se apucase să înjure birjărește.
Mai exact, pe un ton care nu lăsa loc de negociere, MM Stoica i-a cerut respectivului să se potolească imediat, amenințându-l că, în caz contrar, va cere să fie dat afară din tribuna oficială.
Apoi, la fel de calm ca înainte, fără să pară deloc afectat de jocul extrem de prost al echipei sale favorite de pe teren, MM Stoica a continuat să privească agonia din teren a stelei în fața echipei din Voluntari.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro