Moartea lui Paul Walker a dat naştere unui nou SCANDAL. Reacţia reprezentanţilor Porche, după ce fiica actorului i-a dat în judecată

Moartea actorului Paul Walker continuă să stârnească multe controverse şi certuri. Fiica actorului a spus că o anumită firmă de maşini e vinovată de moartea tatălui său. Reprezentanţii companiei au sărit virulent să-şi apere imaginea.

Fata lui Paul Walker a spus că tatăl său a murit din pricina faptului că n-a putut ieşi din habitaclul maşinii Porsche pe care o conducea şi a ars de viu. Reprezentanţii companiei germane au reacţionat virulent la acuzaţiile lansate de Meadow Walker.

"Suntem trişti când cineva este rănit într-o maşină Porsche, însă credem că raportul autorităţilor a stabilit clar că, în acest caz, tragicul accident a fost provocat de o conducere imprudentă şi o viteză excesivă", au spus aceştia prin intermediul unui comunicat. Fata lui Paul Walker i-a dat în judecată şi procesul urmează să înceapă în curând.

Actorul Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, într-un teribil accident auto petrecut la Santa Clarita, în California. Paul Walker, actorul din "Fast&Furios" era însoţit de prietenul său Roger Rodas, care, de asemenea, a pierit în urma coliziunii automobilului cu un stâlp.

SURSA FOTO: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

Porsche, vinovată de moartea lui Paul Walker? Fiica actorului dă în judecată firma de automobile

Emoţionant! Ce mesaj a publicat fiica regretatului actor Paul Walker, de "Ziua Tatălui"?

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro