Moment de slăbiciune al Elenei Ceaușescu, povestit de Ilie Micolov: "Avea probleme cu Nicu. O drăcuia!"

Unul dintre cei mai populari artişti ai anilor '80, Ilie Micolov, autorul marelui succes “Dragoste la prima vedere”, a declarat în emisiunea ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars că a refuzat să-i cânte Elenei Ceaușescu, într-un moment de slăbiciune a acesteia, când avea probleme cu fiul ei Nicu.

”Am refuzat-o. Prima dată când a fost ziua lui Ceaușescu, unde este acum Casa Poporului. A doua oară eram într-un turneu la Bacău și a treia oară ea m-a chemat. Fiind în probleme cu Nicu, era nostalgică. Poți să fii împăratul împăraților, nu ții averile în mână. Toate se adună în suflet. Și ea avea, ca orice om, o rană în suflet. Ăsta nu o asculta. O drăcuia, vorbea urât cu ea, ca mamă. Și îi plăcea ei cântecul ”Din noua casă”. O înduioșase. M-a chemat și eu nu m-am dus”, a spus Ilie Micolov.

Ilie Micolov s-a născut pe 2 iulie 1950, la Suceava.

Succesul extraordinar cu `Dragoste la prima vedere`, piesa pe care radioul public o difuza la maxim ca urmare a zecilor de mii de scrisori primite de la ascultători și popularitatea câștigată i-a determinat pe cei de la Secția de Cultură să-i propună împrimarea unui disc de autor, pe care l-a lucrat împreună cu Mircea Dragan.

Deși a avut un succes imens, melodia nu a ajuns să aibă propriul videoclip decât după 23 de ani de la lansare.

Vinilul nu se putea numi altfel decât `Dragoste la prima vedere`. Astfel, un singur tiraj nu putea fi de-ajuns, iar albumul a fost reeditat de vreo 20 de ori. Așa s-a ajuns la 600.000 de exemplare vandute.

CITEȘTE ȘI:

Ilie Micolov, dezvăluiri incredibile despre Sofia Vicoveanca: ”Era ca o...”

A.M.M


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro