Momente cumplite pentru Carmen Brumă: "Gemeam de durere!" Vezi ce a păţit vedeta

Carmen Brumă a participat la una dintre cele mai grele competiţii din viaţa ei de până acum. A participat în acest weekend la Maratonul Internaţional din Bucureşti, unde a alergat pe o distanţă de 42 de kilometri.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Carmen Brumă a povestit cum s-a pregătit pentru această competiţie şi a mărturisit că a avut momente pe parcursul maratonului în care a simţit că nu mai putea de durere.

"Pregătirea mea a început acum 11 luni şi am trecut prin mai multe etape. În etapa imediat premergătoare maratonului, am făcut foarte antrenamente de volum, dar mai mult de 21 kilometri. Am făcut multe antrenamente pe ploaie, pe furtună, trebuie să ieşi din zona de conform, dar satisfacţia de după nu se compară cu nimic. Pe la kilometrul 37 a leşinat un paser, adică un alegător experimentat.

Au fost şi momente grele, în care am simţit că nu mai pot, mai ales când a trebuit să urc pante. După kilometrul 27, am început să am dureri pe spate, apoi mi-a coborât pe gambe, apoi la glezne. Aproape că gemeam de durere, antrenorul meu alerga cu mine, pentru a mă susţine şi mă stropea cu apă pe gambe. Eu am terminat 42 de kilometri în 4 ore şi 13 minute, iar un etiopian a terminat competiţia în doar două ore. Nu am avut nicio secundă de pauză, am băut apă din mers," a spus Carmen Brumă, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Carmen Brumă, după una dintre cele mai mari provocări din viaţa ei: "Mă simt ca şi când m-a lovit trenul!"

Carmen Brumă, schimbare de look! Îţi place cum îi stă?

Carmen Brumă, cu un nou look! Îţi place cum arată?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro