Momente de grea încercare pentru Dana Nălbaru şi soţul ei! Micuţul lor, bolnav: "Ne-am chinuit de ne-au ieșit ochii din cap"

+3 click pentru
galerie

Dragoş Bucur şi familia © Facebook

Dana Nălbaru şi soţul său, Dragoş Bucur, au decis să se mute în Olanda. Noul an a venit cu schimbări majore în familia lor, dar şi cu veşti mai puţin bune.

Mutarea în Olanda nu este definitivă, iar Dana Nălbaru, Dragoş Bucur şi cei trei copiii au decis să plece în Amsterdam pentru că actorul va juca într-un film important, care se filmează acolo.

Şi pentru că este vorba de două luni, soţia lui împreună cu cei trei copii au decis să-i fie alături.

Cuplul s-a mutat deja într-un apartament din capitala Olandei, Amsterdam, dar nou început a fost unul cu probleme, iar după ce s-au instalat în noul cămin, pe care l-au găsit cu greu, mezinul familiei, Kadri s-a îmbolnăvit, iar asta le-a dat mari bătăi de cap părinţilor, iar Dana Nălbaru a povestt tot pe blogul său.

 ”Când am ajuns n-am avut parte de cele mai liniștite zile, poate de-asta mi s-a și părut puțin complicată treaba cu mutarea aici. Kadri a făcut stomatită și șapte zile ne-am chinuit de ne-au ieșit ochii din cap. A fost foarte greu pentru el, îl durea toată gurița, nu putea mânca și mă bucuram la fiecare gură de apă pe care o lua. Sofia și India au fost foarte bune și m-au ajutat, au avut și ele grijă de el și asta l-a făcut să fie cooperant și înțelegător. Din cauza că el nu s-a simțit foarte bine nu am apucat să ieșim foarte mult, am făcut plimbări scurte iar eu am niște fire albe în plus." a povestit aceasta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro