Momente extrem de jenante pentru Pragya! Abhi îşi tratează soţia fără pic de respect

Când totul părea că se rezolvă între ei, Pragya şi Abhi trec din nou printr-o situaţie extrem de jenantă, cel puţin pentru Pragya, care este tratată fparte urât de soţul ei, în public.

Abhi şi Pragya reuşesc, cu greu, să scape din  casa groazei, când telefonul lui Abhi s-a încărcat şi au putut suna după ajutoare. Abhi le explică repede despre situaţia în care se află şi le cere să îl scoată imediat din locul în care se află. În tot acest timp, Bulbul este extrem de supărată, pentru că nu reuşeşte să facă nimic pentru sala de festivităţi a mamei ei.


Tanu îş aşteaptă la locul lor de întâlnire şi rămâne efectiv şocată când vede că el nu mai ajunge, dar mai ales atunci când află că el este cu Pragya. Abhi este indus în eroare de întunericul din încăpere, pe care organizatorul l-a cerut, iar el o cuprinde pe Pragya de mijloc şi îi cere să îl sărute, crezând în tot acest timp că în braţele lui se află Tanu.


Abhi încearcă să o sărute pe Pragya, moment în care Tanu îşi aprinde lanterna şi îi vede pe cei doi încercând să se sărute. Tanu se nervează foarte rău şi părăseşte încăperea, dar Abhi aleargă după ea, încercând să îi explice ce s-a întâmplat, fără nicio şansă însă.
În încercarea lui de a o termina cu Pragya, Abhi ajunge să râdă şi să se simtă bine alături de soţia lui, chiar dacă Pragya suferă când îşi dă seama că sentimentele lui Abhi sunt mai puternice pentru Tanu, decât pentru propria lui soţie.


Abhi încearcă să o împace pe Tanu, cu replici care mai de care mai haioase, iar Pragya o sună pe mama ei, pentru a se descărca. Sarla începe să plângă atunci când vorbeşte cu Pragya, dar nu îi spune tot ceea ce se întâmplă cu sala de festivităţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro