Momente grele pentru Dinu Maxer! Tatăl său suferă de cancer în metastază. "Am dureri cumplite şi mă sufoc în somn"

Cântăreţul Dinu Maxer traversează o perioadă nu tocmai fericită din viaţa lui. Tatăl său, Ion, care suferă de cancer de nouă ani pare să piardă lupta cu necruţătoarea boală.

De curând bărbatul a fost internat în spital, unde şi-a petrecut şi ziua onomastică pentru a începe un tratament dureros cu citostatice.

"Îmi este foarte greu cu tata pentru că este greu bolnav. Tata m-a șocat că a vrut să vorbească despre boala lui pentru că se luptă cu el de nouă ani. Lupta cu această boală nu o să se termine niciodată. Cei mai greu a fost când a sărbătorit ziua lui în spital", a spus Dinu la un post TV.

Soţia lui, alături trup şi suflet de socrul ei

Deea Maxer este o soţie model şi este alături de Dinu indiferent de greutăţile prin care trece acesta. Artista i-a promis socrului ei că îi va dărui o nepoţică. "L-am văzut pe Dinu profund afectat după ce a aflat că a recidivat cancerul. Eu am încercat să îi ajut să treacă peste asta. Noi vom lupta pentru el.

L-am promis că o să facem o fetiță. Și o să mă țin de cuvânt. Socrul meu este extraodinar, are grijă de casă și de nepoții lui. Înainte era pesimist, dar când a aflat că mai are puțin până la moarte, a început să fie mult mai optimist și se bucură mai mult de viață",
a spus Deea la un post TV.

Suferă de dragul familiei

Chiar dacă tratamentul este foarte agresiv, tatăl lui Dinu Maxer suferă în tăcere de dragul familiei frumoase pe care o are. "Noaptea mă sufoc, şi nu pot să dorm. Abia dorm 3-4 ore pe noaptea, dar încerc să trec şi peste asta, ca tancurile ruseşti. Dimineaţa îmi este cel mai greu. Durerile sunt groaznice. Nu am avut durerile pe care le-am avut acum. Mi se blochează tractul respirator, nu mai am aer", a spus bărbatul la un post TV.

Deea şi Dinu Maxer sunt un cuplu de nedespărţit de şapte ani. Cei doi au împreună un băieţel pe nume Andreas Kristian în vârstă de patru ani, pasionat de muzică şi dans asemeni părinţilor lor.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Deea Maxer, gafă colosală la masa de Crăciun! Momentul a fost filmat
VIDEO / Deea Maxer îşi doreşte, dar Dinu Maxer nu mai vrea copil! Ce s-a întâmplat?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro