Momente jenante pentru Tudor de la Fly Project! Artistul a rămas blocat în propria baie

+3 click pentru
galerie

Momente jenante pentru Tudor de la Fly Project! Artistul a rămas blocat în propria baie © Facebook

Tudor Ionescu, unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de pe scena muzicală românească, a fost protagonistul unui moment de-a dreptul jenant. 

Todor Ionescu, solistul trupei Fly Projesct, pare să fie urmărit de ghinion. În urmă cu puţin timp, artistul a păţit-o rău de tot, chiar în propia locuinţă. Mai exact, celebrul cântăreţ a rămas blocat în baie după ce a rupt cheia în broască. 

Cum este o fire deschisă, Tudor de la Fly Project a ţinut morţiş să împărtăşească   experienţa cu prietenii din mediul virtual.

„Apă am, pastă de dinţi, cât cuprinde, oglinda-i curată, hârtie igienică am căcălau, duş am făcut, da, dacă e, mai fac câteva azi, ca tot prevad c-o să mă plictisesc... Vă pupă fratili vostru din baia pe care tocmai am blocat-o pe termen nelimitat din cauza de cheie rupta. Să-mi aduceţi aminte să las un încărcător şi-un patent în buda pentru data viitoare când m-oi bloca iar..”, a scris artistul, în urmă cu puţin timp, pe contul său de pe o reţea de socializare.

În anul 2005, Tudor Ionescu şi Dan Denes au pus bazele uneia dintre cele mai longevive trupe muzicale: Fly Project. Cel mai nou single lansat de Tudor şi de Dan, „Get Wet”, a ajuns, în mai puţin de două zile, în topul celor mai vizionate clipuri din mediul virtual. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro