Imagini de excepţie de la nunta lui Pepe cu Raluca! Intră AICI pentru a urmări cele mai importante momente

Publicat pe 21.07.2014 la 02:00 Actualizat pe 21.07.2014 la 19:19

După ce şi-au unit destinele, în urmă cu doi, în faţa ofiţerului stării civile Pepe şi Raluca spun astăzi "DA" şi în faţa lui Dumnezeu. Spynews.ro transmite live întreaga ceremonie! Iată cele mai emoţionante, dar şi savuroase momente.

După ce şi-au unit destinele, în urmă cu doi ani, în faţa ofiţerului stării civile Pepe şi Raluca spun astăzi "DA" şi în faţa lui Dumnezeu. Spynews.ro transmite live întreaga ceremonie! Iată cele mai emoţionante, dar şi savuroase momente.

Update 00:48 Pepe îi cântă Ralucăi. Mireasa plânge. "Acum după un mare stres îi pot dedica soţiei mele o melodie". Pepe le cere ajutorul cavalerilor de onoare să o aducă lângă el. Piesa este în premieră. "Tot ce mi-am dorit s-a îndeplinit. Sufletul meu, suntem bine, lacrimi de fericire. E cea mai fericită zi din viaţa mea. Lângă tine, lacrimi de fericire", spun versurile melodiei. Raluca şi Pepe s-au sărutat cu foc la final.

Update 00:41 Connect-R le cântă "La mulţi ani!" mirilor.

Update 00:33 Ozana Barabancea a vorbit despre ţinuta ei ieşită din comun. "Portul românesc este mai tare decât orice designer", a spus artista. Ozana i-a uimit, azi, pe toţi invitaţii de la nunta lui Pepe când şi-a făcut apariţia îmbrăcată în haine tradiţionale româneşti şi nu într-o rochie de seară, ca celelalte doamne prezente la eveniment.

Update 00:20 Connect-R cântă la nunta lui Pepe melodia "Mai dă-te-n dragostea mea".

Update 00:15 Pepe va cânta o melodie special pentru soţia lui, Raluca. Aceasta se numeşte "Cea mia frumoasă zi din viaţa mea", iar versurile sale sunt scrise chiar de Pepe şi vorbesc despre ziua de azi, cea a nunţii lor.

Update 00:00 Anda Adam şi-a făcut apariţia într-o rochie care a atras privirile tuturor. Blonda poartă părul prins cu o cordeluţă albă şi a zâmbit încontinuu până când a intrat în restaurant.

Update 23:45 Ştefan Stan şi iubita lui au păşit pe covorul roşu. Ea poartă o rochie albă, lungă, prin care bărbaţii prezenţi la eveniment i-au putu admira lenjeria intimă.

Update 23:28 La petrecere a sosit şi Maria Buză, îmbrăcată cu o rochie roşie, din dantelă."Mi se potriveşte roşul şi este una dintre culorile mele preferate. M-am asortat cu soţul. Iubirea este ingredientul de casă. La noi în casă cocoşul cântă bine. Mirilor le-aş dedica piesa <<Eşti mireasa vieţii mele, a declarat Maria Buză.

Update 22:45 La petrecere a sosit şi verişorul lui Pepe, Alex. "Sunt un exemplu pentru toată lumea, au o familie nu fericită, ci foarte fericită. Noi, vagabonzii de onoare, i-am făcut deja cadou lui Pepe, dar nu pot să spun ce. Ceva simbolic, ca să-şi aducă aminte de noi de fiecare dată. E ceva special, care-l caracterizează şi o să arate foarte bine îmbrăcat cu el", a spus el.

Update 22:35 La petrecerea de nuntă a venit şi Aurelian Temişan. "Pepe, ai făcut aceeaşi greşeală, te-ai căsătorit, ca mine. Mă bucur pentru că este şi ziua lui de naştere. Şi el avenit la nunta mea şi ziua mea. Există o căsnicie perfectă? Nu cred că există. Trebuie să laşi din pretenţiile pe care le ai pentru a nu fi dezamăgit mai târziu. Dacă se va fura şi mirele cum s-a furat la nunta mea, atunci mi-a copiat scenariul. Cadoul meu este inima mea şi prietenia", a declarat Temişan.

Update 22:10 Pe covorul roşu şi-a făcut apariţia şi cavalerul de onoare George Ciubotaru."Să se bucure de momentele împreună. Eu sunt cu Vârciu şi suntem spărgătorii de nunţi. Dacă Vârciu este singur este tot ce am nevoie. Se va lăsa greu furată Raluca, dar vedem ce vom face. Am văzut o nuntă cu toate tradiţiile respecatate şi mi s-a părut o frumuseţe de nuntă. Noi îi urmărim pe cei mai mic, o să urmeze şi la noi. Femeie visurilor mele trebuie să fie frumoasă, deşteaptă şi devreme acasă. Pepe şi Raluca se potrivesc, iar cadoul meu pentru ei este o surpriză care o să vă facă să râdeşi foarte tare", a declarat el.

Update 21:55 La restaurant a venit şi Romică Ţociu cu soţia. "Trebuie să aibă o căsnicie lungă, că nu mai venim iar la o nuntă", a glumit Ţociu. Întrebat ce cadou le face lui Pepe şi Ralucăi, el a răspuns, zâmbind, că "cel mai important cadou e prezenţa mea".

Update 21:38 La restaurant, dintre invitaţi, au ajuns Cornel Păsat, Florin Ristei şi Marcel Pavel. "E un moment foarte important şi e normal să aibă emoţii. Le doresc sănătate şi fericire", a spus Păsat. "Iubire şi înţelegere le doresc", le-a urat Marcel Pavel mirilor.

Update 21:10 Pepe şi Raluca au ajuns la restaurantul în care vor petrece până dimineaţă, alături de invitaţi şi artiştii care vor cânta.

Update 20:46: Pepe şi Raluca au ieşti din biserică. Cei doi miri au fost însoţiţi de naşi pe covorul roşu, în drum spre limuzină. Acum se îndreaptă spre restaurantul unde vor petrece până în zori, alături de cei 300 de invitaţi.

Update 20:33 Slujba de cununie s-a încheiat. Invitaţii încep să iasă din biserică. Connect-R a ieşit cu câteva minute înainte, cu fetiţa în braţe, lăsând-o să se joace cu o arcadă cu flori. A intrat, apoi, iar, în biserică.

Update 20:00 Connect-R a sosit la slujba religioasă ţinând-o în braţe pe fiica lui. Cea mică e îmbrăcată cu o rochiţă roz şi poartă o cordeluţă mov cu o floare cusută pe ea. Liviu Vârciu, în schimb, a plecat din biserică.

Update 19:47 A început slubja de cununie.

Update 19:45: Pepe şi Raluca au ieşit din limuzină, au păşit pe covorul roşu şi au intrat în biserică. Mirii au fost aşteptaţi de domnişoarele de onoare pe scări, îmbrăcate în rochii roz.

Update 19:25: Pepe şi Raluca aşteaptă în maşină pentru că, deocamdată, în biserică este în desfăşurare o slujbă de cununie şi, potrivit superstiţiilor, nu este bine ca miresele să se întâlnească una cu alta.

Update 19:12: Pepe şi Raluca au ajuns la biserica unde va avea loc cununia religioasă, cu 15 minute întârziere.

Update 18:55- Raluca a ieşit din casă, îmbrăcată în rochie de mireasă, la braţul naşului Cătălin, a urcat în maşină şi se îndreaptă spre biserica în care va avea loc cununia religioasă.

Update 18:42- Muzica s-a oprit. Invitaţii au început să iasă din casa Ralucăi şi să plece spre biserica unde va avea loc cununia religioasă. Din moment în moment trebuie să iasă şi mireasa.

Update 17:52- A sosit poliţia în faţa casei Ralucăi, pentru că oamenii adunaţi la poartă au blocat strada. Echipajul patrulează, acum, în zonă.

Update 17:38- În casa Ralucăi, Adi Minune întreţine atmosfera, cântă "La mulţi ani!" şi face dedicaţii muzicale mirilor şi naşilor, din partea socrului mare.

Update 17:20- Pepe şi naşii au ajuns acasă la Raluca. În faţa vilei miresei i-au aşteptat foarte mulţi oameni. Primii care au coborât din limuzină au fost naşii. Pepe a ieşit, apoi, repede din maşină, a pus din nou bani la găleată şi a intrat în casa Ralucăi. Lăutarii au început să cânte "Ia-ţi, mireasă, ziua bună!", semn că naşa îi pune Ralucăi voalul de mireasă pe cap.

Update 17:09- Mirele a plecat împreună cu naşii spre casa Ralucăi. Adrian Minune a cântat pe tot parcursul drumului către limuzina ce îl va conduce pe cântăreţ la mireasă. În imaginea surprinsă la reşedinţa naşilor apare şi Andra, naşa de cununie a lui Pepe şi a Ralucăi, dar şi Adrian Minune în timp ce îi încânta cu o dedicaţie muzicală.

Update 16:55- Pepe a ajuns acasă la naşi. Imediat după ce a coborât din limuzina de lux, atistul a aruncat 100 de euro într-o găleată cu apă.

Update 16:49- Pepe a părăsit în acest moment reşedinţa şi se pregăteşte să meargă la casa naşilor de cununie, Andra şi soţul ei. Aranjat până la ultimul detaliu, Pepe arată impecabil în costum de ginere.

Update 16:46- Părinţii lui Pepe au plecat către naşi. Aceşti au părăsit casa fiului lor într-un bolid de lux.

Update 16:35- Agitaţie mare la casa lui Pepe. Liviu Vârciu şi Ştefan Stan s-au întors la reşedinţa mirelui.

Update 16:19- Adrian Minune a făcut senzaţie în faţa casei lui Pepe. Artistul i-a dedicat o melodie mirelui. Acesta susţine că Pepe este senzaţional, că arată foarte bine.

Update 16:09- Limuzina ce îl va conduce pe mire la naşii săi, Andra şi soţul ei, a ajuns în faţa porţii. Maşina de lux îl aşteaptă pe Pepe de mai bine de 20 de minute.

Update 16:01- Trupa Gipsy Casual, dedicaţie specială pentru Pepe. I-a cântat în faţa porţii şi le-a urat mirilor numai bine.


"Are emoţii! Mai are foarte puţin şi este gata. Costumul lui este superb. Pepe e cel mai tare", a declarat un component al trupei Gipsy Casual.

Update 15:22- George Ciubotaru le urează toate cele bune viitorilor miri. Aceasta a sosit şi el la casa lui Pepe.

Update 14:28- Tatăl lui Pepe a ajuns acasă la fiul său. Ion Pascu a venit însoţit de fiul său, fratele artistului.

"Îi doresc toată fericirea şi mult noroc. Toată săptămâna a fost ca un arc întins, însă acum este OK", a declarat tatăl lui Pepe.

Update 14:10- Liviu Vârciu a ajuns acasă la mire. Acesta este pus pe şotii. Vârciu a venit neînsoţit.

Update 13:50- Adrian Minune a ajuns la casa lui Pepe împreună cu fiul său.

Update 13:30- Vărul lui Pepe şi încă 3 invitaţi au sosit la vila lui Pepe. Aceşti i-au adus un cadou imens.

"Să fie sănătoşi şi să aibă parte de tot ce îşi doresc. Pepe nu are emoţii, de ce să aibă? Noi suntem vagabonzii de onoare", a declarat Alex, vărul lui Pepe.


Update 13:11- În urmă cu câteva clipe, la casa lui Pepe, au venit colegii acestuia de trupă.

Update 12:50- Lăutarii au început să sosească la Pepe acasă.

Update 12:30- Agitaţie mare acasă la Raluca Pastramă. Fratele ei a sosit în urmă cu doar câteva momente. Acesta este îmbrăcat lejer momentan. Fratele Ralucăi pare uşor îngrijorat, cel mai probabil din cauza ultimelor pregătiri.

Ziua mult aşteptată a sosit! Astăzi, Pepe şi Raluca îşi unesc destinul în faţa lui Dumnezeu, chiar de ziua artistului, acesta împlinind astăzi 35 de ani. La aproximativ doi ani de la ceremonia religioasă, a sosit ziua în care Raluca va îmbrăca rochia de mireasă. Ţinuta miresei, dar şi a micuţei Maria sunt create de Cătălin Botezatu. La petrecere sunt aşteptate numeroase vedete şi se anunţă a fi o nuntă pe cinste.


A.C. / A.C.C.

Citeşte şi:

În articolul
Imagini de excepţie de la nunta lui Pepe cu Raluca! Intră AICI pentru a urmări cele mai importante momente
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Știri

Adela Popescu, imagini de colecție cu părinții săi. Vedeta seamănă leit cu ei! / FOTO
Showbiz intern • la 16:46
Adela Popescu, imagini de colecție cu părinții săi. Vedeta seamănă leit cu ei! / FOTO
 • Adela Popescu a postat o imagine de colecție cu părinții ei.
 • Cât de bine seamănă cântăreață cu cei care i-au dat viață.
Ela Arjandas este însărcinată. Româna a dat vestea chiar de ziua de naștere a soțului: ”Abia aștept această uimitoare aventură” / FOTO
Showbiz intern • la 16:40
Ela Arjandas este însărcinată. Româna a dat vestea chiar de ziua de naștere a soțului: ”Abia aștept această uimitoare aventură” / FOTO
 • Ela Arjandas este însărcinată cu primul ei copil.
 • Românca a făcut marele anunț de ziua de naștere a soțului, unul dintre cei mai bogați oameni din lume.
Structura anului școlar ar putea reveni la trei trimestre. Anunțul făcut de ministrul Sorin Cîmpeanu
Stiri interne • la 16:39
Structura anului școlar ar putea reveni la trei trimestre. Anunțul făcut de ministrul Sorin Cîmpeanu
 • Anul școlar 2021-2022 ar putea avea trei trimestre
 • Elevii vor mai multe zile de şcoală, dar vacanţe mai scurte
Ruby, primele declarații despre copil. Cum își va educa artista moștenitorul: „Trebuie să știe și de frică”
Emisiuni TV • la 16:13
Ruby, primele declarații despre copil. Cum își va educa artista moștenitorul: „Trebuie să știe și de frică”
 • Ruby, despre cum se crește un copil
 • Artista exersează pe fratele mai mic
 • Cum se poartă vedeta cu acesta
Cum arată Ana Maria Mocanu după ultima intevenție estetică? Vedeta și-a subțiat fața / FOTO
Showbiz intern • la 15:46
Cum arată Ana Maria Mocanu după ultima intevenție estetică? Vedeta și-a subțiat fața / FOTO
 • Ana Maria Mocanu, o nouă intervenție de înfrumusețare.
 • Vedeta arată acum total schimbată.
Ce se întâmplă între Daria Radionova și Alex Bodi. Mai sunt sau nu cei doi împreună: „Persoane nerecunoscătoare”
Showbiz intern • la 14:43
Ce se întâmplă între Daria Radionova și Alex Bodi. Mai sunt sau nu cei doi împreună: „Persoane nerecunoscătoare”
 • Daria Radionova, emsaje cu subânțeles pentru Alex Bodi
 • Cei doi nu s emai afșează împreună
 • Să fi ajuns povestea lor de iubire la sfârșit?
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Iulian, un tânăr dispărut de trei zile în Iaşi, a fost găsit spânzurat în pădurea din Voineşti. Avea doar 22 de ani
recomandare pe as.ro
Cristina Ich, apariţie răvăşitoare. Nora lui Victor Piţurcă este de o frumuseţe răpitoare. "Eşti o zeiţă"
Romania TV
Mihaela Bilic explică! Da sau nu pentru planurile alimentare ale antrenorilor de fitness
Romania TV
Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Cum pot veni românii din diaspora în țară. LISTA CONDIȚIILOR
recomandare pe antena3.ro
Horoscop rune 12-18 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. O viaţă nouă pentru Balanţă, bătălie câştigată pentru Vărsător
recomandare pe antena3.ro
Care sunt visele care îţi pot schimba viaţa, cu Lidia Fecioru: "Mintea te minte"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop. Geniile zodiacului. Aceștia sunt cei mai inteligenți nativi
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu anul şcolar 2022-2023. Ministrul Educației a făcut anunțul momentului
recomandare pe playtech.ro
ATENȚIE! Dacia Duster, la preț de pomană pentru români. Cum o poți cumpăra cu 76 de euro pe lună
recomandare pe redactia.ro
Stefania, renegată de parinți! Greseala pe care mama și tatal ei nu au vrut s-o accepte: "Părinții mei nu au fost e acord cu..
recomandare pe redactia.ro
Meghan Markle, interzisă la înmormântarea Printului Philip! Motivul pentru care nu i s-a permis să meargă
recomandare pe a1.ro
S-a născut fără clavicule, din cauza unei afecțiuni rare. În prezent, acesta face senzație pe TikTok cu puterea sa ieșită din comun
recomandare pe romaniatv.net
Mihaela Bilic explică! Da sau nu pentru planurile alimentare ale antrenorilor de fitness
recomandare pe romaniatv.net
Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Cum pot veni românii din diaspora în țară. LISTA CONDIȚIILOR
recomandare pe bzi.ro
Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto
recomandare pe Jurnalul.ro
O lege de tot rahatul: primăriile, puse să treacă la naționalizarea bălegarului din bătăturile țăranilor
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Anamaria Prodan s-a dezbrăcat ca să îl provoace pe Reghe? În pline zvonuri despre divorț, ea s-a pozat așa în piscină
recomandare pe Ciao.ro
Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”