VIDEO / Momentul mult așteptat de milioane de români. Gabriel Cotabiţă a urcat din nou pe scenă

Niciodată Sala Palatului nu a trăit un cântec cu o mai mare emoție, ca în momentul în care Gabi Cotabiță a urcat din nou pe scenă. Sala, dintr-o data mută de emoție, s-a ridiat în picioare și mii de mâini au început să aplaude la unison. Iar momentul în care artistul, care și-a revenit miraculos la viață, a cântat, emoțiile sălii au devenit de-a dreptul tangibile.

După ce a fost răpus la pat, în urma unui stop cadio-respirator şi puţini mai credeau că îi va reveni, Gabriel Cotabiţă a urcat din nou pe scenă. Artistul a făcut un spectacol de zile mari, astăzi, la "Gala Chapeau!".

Artistul a cântat piesa "Ave Maria" alături de invitații de la concert. De asemenea, artistul le-a transmis şi un mesaj emoţionant celor prezenţi în sală.

"Iubirea e mai presus decât orice. Numai iubirea m-a adus înapoi!  Vă mulțumesc! Orice s-ar întâmpla, când am urcat pe scenă, toate problemele au dispărut. Asa că, îmi pare rău, nu ați scăpat de mine," le-a transmis Gabriel Cotabiţă, spectatorilor.

"Gala Chapeau! Gabriel Cotabiţă" a fost  un eveniment unic în România, care a reunit mari artişti din toate generaţiile pentru a omagia o voce care a făcut şi va face istorie.

Cotabiţă a primit numeroase premii de-a lungul carierei sale, la festivaluri precum Mamaia, şi a lansat numeroase piese care au atins inimile multor generaţii.

Melodii precum “Domnişoară, nu pleca”, “Noapte albastră”, “Ave Maria”, “Un simplu trecător”, “Prima iubire şi ultima” şi multe altele, îmbrăţişate de publicul larg şi redescoperite odată cu reorchestrarea şi relansarea lor în anul 2012 odată cu dublul CD şi concertul “25 de ani de nopţi albastre”.

Întregul concert de astăzi va fi difuzat, în curând, la Antena Stars.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Gabriel Cotabiţă, primul interviu după infarct! Mărturii halucinante de la graniţa dintre viaţă şi moarte!

Gabriel Cotabiţă, la prima apariţie publică după infarct! A râs şi a făcut glume cu jurnaliştii!

Prima apariţie publică a lui Gabriel Cotabiţă după ce s-a externat! Arată incredibil


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro