Atenție!
Conținut pentru adulți!

Mona Constantinescu şochează din nou! Imagini XXX cu cea mai cunoscută dansatoare exotică

A devenit cunoscută datorită meseriei de dansatoare şi se numără printre cele mai de succes artiste în domeniul ei, fiind solicitată de diferiți maneliști în clipurile lor. Cu toate acestea, Mona Constantinescu se pare că vrea să se realizeze şi pe plan personal şi îşi caută un iubit.

Chiar dacă este una dintre cele mai bine cotate dansatoare, iar cariera profesională este în floare, Monei Constantinescu se pare că îi lipseşte o familie şi are de gând să îşi găsească jumătatea. Ba mai mult, bruneta știe exact cum trebuie să fie cel alături de care vrea să formeze un cuplu.


În urmă cu puţin timp, focoasa brunetă a postat pe pagina ei de socializare o fotografie extrem de explicită, menită parcă să le stârnească barbaţilor cele mai ascunse gânduri. Nu este prima oară când pozează sexy, dar de data aceasta a întrecut orice limită, lăsându-şi nurii la vedere, în toată splendoarea lor.


Alături de fotografia cu pricina, Mona Constantinescu a adăugat şi un mesaj ectrem de explicit, menit să trieze persoanele pe care dansatoarea le-ar accepta în viaţa ei. „Hai bună seara!!! Fără comentarii urâte că vă măscăresc. Doar bărbaţii frumoşi, deştepţi şi cu bani”, a scris dansatoare pe pagina ei de socializare.

Citeşte şi:

Claudia Pătrăşcanu a atras toate privirile străinilor! Cum s-a afişat bruneta la plajă

Abandonată de mamă la naştere, a ajuns cea mai cunoscută dansatoare la bară, în Italia! "Vreau să o cunosc şi să-i mulţumesc că m-a adus pe lume"

Bărbaţii vor suspina, iar femeile vor răsufla uşurate! Cea mai sexy dansatoare la bară îşi pune pirostriile?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro