Mona Dansatoarea este din nou singură: "Știu sigur că Dumnezeu o să mi-l scoată în cale pe viitorul soț"

Sursa Foto: Antena Stars

Este sexy şi talentată, dar are un ghinion incredibil în dragoste. După ce a avut o relaţie de scurtă durată cu un bărbat mai tânăr, Mona Dansatoarea este din nou singură.

Invitată la emisiunea "Necenzurat" , prezentată de Adriana Bahmuţeanu, Mona a vorbit despre problemele pe care le întâmplină şi despre bărbatul ideal care întârzie să apară în viaţa ei.

"Îmi doresc o relaţie stabilă foarte mult. Dar sunt foarte geloasă şi nu îmi place când bărbatul mai fuge. Iar eu nu pot să accept acest lucru.  Mă simt foarte singură, nu ştiu ce să mai fac. M-am închis în casă. Ştiu că trebuie să ies şi să cunosc mai multă lume. Nu am mai fost într-un club de nu mai ţin minte de când.  Îmi doresc mult un bărbat care să fie mai mare ca mine, să fie om de afaceri, să arate bine. Ştiu că mi-l va trimite Dumnezeu şi atunci voi şti că el este alesul, viitorul meu soț ", a spus Mona la Antena Stars.

Vezi VIDEO cu declaraţiile Monei AICI!

Mona Constantinescu a devenit cunoscută ca dansatoarea de la miezul nopţii, după ce seară de seară dansa la un post de televiziune. Ea a fost  arestată preventiv într-un dosar de tenttivă de omor.

T.S

Citește și:
Mona dansatoarea a slăbit considerabil, însă nu a încheiat lupta cu kilogramele

Mona Dansatoarea a scăpat de interdicţia de a părăsi ţara: "Negociez contracte în alte ţări să prestez dansul meu!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro