Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu sunt despărţiţi, dar stau tot timpul împreună! Se mai iubesc oare?

Deşi au anunţat că nu mai formează un cuplu, Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu petrec foarte mult timp împreună. Cei doi călătoresc în interes de serviciu şi locuiesc în Los Angeles, unde pregătesc un proiect pentru această toamnă.

Din informaţiile postate de cei doi pe paginile lor de Facebook este destul de evident că iubirea nu s-a risipit. Chiar dacă nu au fotografii împreună, cei doi se pozează alături de prieteni comuni şi  apar în aceleaşi locaţii, ba prin Los Angeles, ba în diverse oraşe din China. 

Nu se ştie care este motivul pentru care Monica şi Bobby sunt atât de discreţi în această privinţă, însă gurile rele spun că Monica i-ar fi greşit cu ceva iubitului ei, iar acum plăteşte pentru asta. Cârcotaşii susţin că Monica nu mai primeşte ajutor material din partea fostului iubit, motiv pentru care e nevoită să îşi câştige banii şi din alte proiecte. Astfel, după ce a postat o fotografie de la un târg de vechituri, frumoasa ieşeancă a postat în urmă cu câteva ore şi o poză în care face reclamă la o băutură răcoritoare.

Foto: facebook.com


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro