Monica Gabor, dată pe spate de un un arab celebru. Cum a fost vedeta adusă pe culmile plăcerii
Publicat pe 04.06.2013 la 16:09 Actualizat pe 04.06.2013 la 16:30
Monica Gabor a renunţat la mâncarea chinezească de când este în România şi se răsfaţă cu preparate din bucătăroa mediteraneană şi franţuzească.
Monica Gabor a renunţat la mâncarea chinezească de când este în România şi se răsfaţă cu preparate din bucătăria mediteraneană şi franţuzească.
Dacă în America stă zilnic la cratiţă, după cum spune chiar ea, pentru a-i găti iubitului ei, Mr. Pink, mâncare chinezească tibetană, de când a revenit pe tărâm românesc, Moni mănâncă doar în restaurante de fiţe. Dovada? Fotografiile postate de vedetă pe site-ul de socialzare Facebook.
"Ce plăcere pentru mine sa îl regăsesc pe imbatabilul chef Joseph Hadad şi, de asemeni, deliciile sale culinare! Care e mâncarea voastra preferată?", şi-a întrebat Monica prietenii virtuali.
Joseph Hadad, cunoscutul chef israelian de origine arabă,deţine unul dintre cele mai luxoase restaurante din Bucureşti. Joseph a putut fi văzut şi în emisiunea culinară TopChef, unde a fost unul dintre juraţi.