Monica Gabor: "Nu am fost niciodată scorpie. Am fost oglinda lui Irinel". Vezi răspunsul halucinant pe care l-a dat când a fost întrebată cui datorează celebritatea

Viaţa Monicăi Gabor ar face invidios orice scenarist de telenovele. Plecată din Bacău, cu un trecut controversat, Moni a ajuns în doar câţiva ani din fata săracă şi umilă, în diva de la Los Angeles. 

De la Bacău, prina oprire a Monicăi a fost la Izvorani, în vila şi patul lui Irinel Columbeanu,unde a învăţat să vorbească, să se poarte ca o doamnă şi să fie o "scorpie", aşa cum se autointitula.  După o căsnicie de 5 ani în care a apărut şi un copil, Moni a divorţat şi a plecat în ţara tuturor posibilităţilor, unde, din Scorpia de la Izvorani, a devenit, brusc, o femeue elavioasă şi modestă.

"Pentru Irinel a fost usor sa mă vrăjească si sa ma impresioneze pentru că eram un copil. Îi mulţumesc lui Irinel pentru că datorită lui o am pe Irina.
Voi încerca să-i creez Irinei impresia că tatăl şi bunciul ei sunt persoane de admirat. (...) Nu ştiu de ce mi se spunea 'Scorpia de la Izvoarani'. Poate că dacă aş fi avut ocazia să am pe cineva care să-mi spună că greşesc ar fi fost altceva. Mediul mă schimbase şi eu am fost ca o ogindă a lui Irinel. Nu eram scorpie, niciodată nu am fost. Au fost etape ale vieţii mele prin care am încercat să mă dezvolt, am fost autodidact, iar acum am şansa să fiu înconjurată de oameni care mă iubesc cu adevăratat, care îmi atrag atenţia atunci când greşesc şi mă bucur foarte mult. Acum am şansa să redevin eu, pentru că eram simplă, modestă", a spus Monica Gabor la Pro TV.

Întrebată dacă fără ajutorul lui Irinel Columbeanu ar mai fi ajuns cunoscută, Monica a spus: "Dacă nu era un Dumnezeu să mă binecuvânteze cu acest noroc şi cu toata iubirea cu care am fost înconjură, probabil că nu s-ar fi întâmplat acest lucru. Consider că numai datorită lui Dumnezeu am ajuns unde am ajuns".facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro