Monica Gabor se delectează cu arugula, frisee şi basil vinnaigrette. Fanii ripostează: "Nu trebuie să mâncăm toate prostiile născocite peste noapte"
Publicat pe 11.03.2014 la 09:24 Actualizat pe 11.03.2014 la 09:27
Monica Gabor este adepta unui stil de viaţă sănătos, însă alegerile culinare ale sale par doar nişte mofturi de vedetă.
Monica Gabor este adepta unui stil de viaţă sănătos, însă alegerile culinare ale sale par doar nişte mofturi de vedetă.
Monica a lăsat mâncarea tradiţională de acasă şi a schimbat-o cu o alimentaţie bio. Ea le-a arătat fanilor, pe contul ei de Facebook, cum arată una din salatele ei preferate. Fanii, în schimb, au fost destul de critici cu opţiunea vedetei.
"ORGANIC QUINOA TABOULE (arugula, frisee, chickpeas, avocado and basil vinaigrette). P.S. Cui îi este foame şi ce ar mânca?", a notat Monica, pe reţeaua de socializare.
La vederea denumirilor pretenţioase, una dintre fane a adăugat următorul comentariu: "Nimic nu se compară cu o tocăniţă românească cu mămăligă. Nu trebuie să mâncăm toate prostiile născocite peste noapte".
Pe cât de complicat sună denumirile ingredientelor, Monica a servit o salată extrem de simplă şi sănătoasă, bazată pe năut, avocado şi ridiche.
A.M.
Monica Gabor, sexy pe o navă spaţială! Uite cum s-a pregătit vedeta, înainte de "decolare"
Oana Zăvoranu "sparge" 500.000 € pentru un moft: "Nimeni nu a avut curaj să spună până acum, pe faţă"