Monica Tatoiu a spus STOP apariţiilor TV! Motivul pentru care vedeta se retrage de pe micile ecrane

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facebook

Monica Tatoiu a spus "Adio!" apariţiilor TV în următoarele şase luni! Vedeta a dezvăluit în cadrul unui mesaj făcut public motivul pentru care a luat această hotărâre.

În weekend, vedeti i-a dispărut frumoasa felină pe care o are şi şi-a făcut o promisiune potrivit căreia dacă se întoarce, ea nu va mai accepta invitaţiile la emisiuni. Monica Tatoiu a anunţat că se va întoarce pe micile ecrane în ianuarie şi că va profita de această pauză ca să termine de scris o carte.

"Două zile a fugit de acasă. Am promis că dacă se întoarce, nu mai merg la TV. Acum trei ore s-a întors. Așa că până în Ianuarie «Auf viderseen (n.r.: La revedere)». Știu că mulți se vor bucura. Mă concentrez pe cartea pe care o scriu.", a anunţat vedeta pe o reţea de socializare.

În prezent, Monica Tatoiu se află în vacanţă cu soţul ei.

"Un loc unde timpul se dilată. Elba curge pentru plăcerea privitorului.Amintirile dureroase ale anilor de război sunt păstrate doar în sufletele bătrânilor care continuă să spere că viitorul e că soarele de astăzi.", a scris azi Monica Tatoiu pe pagina ei de Facebook.

Monica Tatoiu este una din cele mai controversate şi puternice femei din România. Fostă profesoară de matematică şi afaceristă de succes, ea a fost dintotdeauna dezinhibată şi a vorbit deschis pe marginea oricărui subiect, iar acest lucru i-a atras şi numeroase antipatii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro