Monica Tatoiu cu ochii în lacrimi: ,,Mama spăla podelele catedralei''

Monica Tatoiu cu ochii în lacrimi: ,,Mama spală podelele catedralei''

Invitată la Răi Da Buni, Monica Tatoiu a vorbit cu emoţie despre copilărie şi despre părinţii care au crescut-o şi care au învaţat-o ce este viaţa.

Monica Tatoiu a vorbit cu sinceritate despre părinţii ei, în direct la Antena Stars. Vedeta a avut pe tot parcusul emisiunii ochii în lacrimi atunci când a vorbit despre cei care au crescut-o şi care i-au dat cele mai bune sfaturi de viaţă. Monica a mărturisit că niciodată nu a avut problema banilor, iar acest aspect i-a reuşit deoarece a putut să-i gestioneze foarte bine: ,,N-am avut niciodată problema banilor, dar niciodată n-am avut fără să-i merit''. 

Celebra vedetă a fost extrem de emoţionantă atunci când a discutat despre părinţi: ,,Nu vă pot spune ce înseamnă exemplul părintelui care trăieşte pentru meseria lui. Dacă am învăţat să respect meseria, de la tată am învăţat-o, iar mama era cu Biserică, cu mâncarurile. Mama ne-a învăţat să respectam credinţa. Mama spală podelele catedralei. În momentul când Dumnezeu iţi dă, trebuie să dăi. Mama mi-a spus că trebuie să înveţi să dai. Eu n-am avut niciodată problema cu banii. Eu am muncit de la 16 ani'', a mărturisit Monica Tatoiu pentru Răi Da Buni.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro