Monstrul care torturează bietele animale face declaraţii şocante! Nu i-a fost pic de milă când şi-a văzut câinele plin de sânge

Sursă foto: Captură Youtube

Un bărbat din Buteni este cunoscut pentru faptul că îşi stârneşte câinele pentru a ataca alte animale. Imaginile sunt de-a dreptul cutremurătoare. Acesta a făcut în această seară primele declaraţii referitoare la acest subiect, doar la "Agenţia Vip".

Ionuţ Stepan a intrat în direct la "Agenţia Vip" şi a clarificat tot ce s-a întâmplat atunci când câinele său a sfâşiat un alt animal. Imaginile sunt de-a dreptul şocante. 

"Nu, nu este adevărat. L-am scăpat. Nu eu am filmat. Nu am ştiu că se filmează. Apoi când am văzut...ce să fac. Este singura dată când s-a întâmplat. Sunt zvonuri că aş face lupte cu câini. Eu nu practic aşa ceva. Câinelui nu i-am mai dat drumul. A fost prima dată. Are sânge că de la celălalt câine." a spus Ionuţ chiar în direct.

Băiatul a fost luat la întrebări pentru a afla mai exact ce s-a întâmplat şi mai ales cum au ajuns imaginile internet.

"Nu eu am postat. De la un prieten a ajuns la altul şi tot aşa. Nu eu am postat. (...) Am primit căţelul de la un prieten. (...) Îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat şi nu se va mai repeta." a spus omul care a stârnit câinele să se bată cu alt animal.

Ionuţ are 18 ani şi are opt clase. Imaginile în care câinele său se i-a la bătaie cu altul au stârnit revolte pe internet.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro