Mori de râs! Nicki Minaj, batjocorită cu "stil" de o celebritate din America! Imaginile astea îţi vor face ziua mai frumoasă / Video

+4 click pentru
galerie

Sutiene cu push-up? Pantaloni strâmţi? Când vine vorba despre Nicki Minaj, ne putem aştepta la orice. Cântăreaţa reuşeste să iasă de fiecare dată în evidenţă purtând outfituri care mai de care mai îndrăzneţe. Astfel, o renumită comediantă din America a reuşit să o ironizeze pe cântăreaţă şi să facă haz de necaz.

Nicki joacă nişte roluri, menite sa o diferenţieze în piaţa muzicală şi în ochii publicului. De obicei se îmbracă ca un personaj din desene animate şi are diferite look-uri de papuşă umană. De data aceasta, Nicki a devenit o sursă de inspiraţie pentru actorii de comedie. Jenna Marbles, o tânără comediantă a interpretat-o pe Nicki într-un mic tutorial.

Pe numele ei real, Jenna Mourey, tânăra, în vârstă de 26, îşi filmează videoclipurile din vila ei de 1.1 milioane de dolari din Santa Monica, o diferenţă uriaşă faţă de apartamentul mic din Cambridge, Massachusetts, în care stătea în chirie când şi-a descoperit talentul. Totul a început cu un tutorial video amuzant, în care tânăra învaţa femeile cum să se machieze chiar dacă sunt ameţite. Videoclipul a avut peste 14 milioane de vizualizari. În prezent, canalul ei de pe YouTube are peste 1 miliard de vizualizari şi peste 9 milioane de abonaţi, iar "Jenna Marbles", pseudonimul ei online, a devenit unul dintre cele mai mari staruri de pe YouTube.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro