Mormântul Denisei Răducu, motiv de scandal în Ștefănești! Familia vedetei, revoltată peste măsură

+5 click pentru
galerie

Mormântul Denisei Răducu este, în aceste momente, scena unui fapt greu de imaginat. Mai exact, acolo, pe lângă florile și lumânările care ard fără încetare, locul fiind îngrijit exemplar de părinții cântăreței, își făcuse ”culcușul” și unul dintre ursuleții de pluș ai vedetei.

Doar că, spun sursele noastre, într-una dintre zilele trecute, cei care se îngrijesc de mormântul artistei care s-a stins din viață în urmă cu patru luni au avut parte de un adevărat șoc. iar motivul e legat de faptul că ursulețul, roz la culoare, a dispărut fără urmă.

Iar de câteva zile, părinții și rudele Denisei întreabă în dreapta și-n stânga să afle ce s-a întâmplat cu jucăria favorită a Denisei și care este motivul pentru care a fost furat de cineva. ”Asta e profanare, mi se pare inadmisibil să furi asemenea lucruri”, ne-a spus unul dintre unchii cântăreței, revoltat până peste măsură.  ”Sper că nu e vorba de răutate, sper că l-a luat cineva să îl... spele, să spunem. Și că îl aduce înapoi, nu pot să cred că există atât de multă răutate”, ne-a mai spus acesta.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro