Motivul incredibil pentru care INNA nu vrea să reprezinte România la Eurovision

Sursa foto: Facebook

An de an, de fiecare dată când se apropie preselecţiile pentru celebrul Eurovision, cel mai des nume de artist care apare pe buzele românilor este cel ai Innei.

Dar, cântăreaţa, care se bucură de o popularitate imensă peste hotare, nu îşi găseşte niciodată timp pentru a reprezenta ţara noastră. Impresarul INNEI, Lucian Ștefan Gitita, a dezvăluit motivul pentru care artista nu va participa nici în acest an la Eurovision, în ciuda faptului că lansează hit după hit.

"Agenda ei de concerte e foarte încărcată și lucrurile rămân la fel și în 2016. Anul acesta, cu siguranță, INNA nu va participa la Eurovision. Efectiv, nu aveam cum să facem asta nici dacă ne doream. Nu știm pentru moment dacă vom lua în calcul acest concurs în anii următori. Acum avem de pregătit un turneu în Mexic, cu cinci evenimente în februarie și martie, apoi, în următoarele luni, concerte în Europa: Polonia, Lituania, Turcia și Spania. În plus, acum înregistrăm pentru noul album, așa că INNA petrece în studio foarte mult timp”, a declarat reprezentantul oficial al artistei pentru ziarul Ring.

Inna este, în acest moment, cea mai cunoscută artistă româncă din străinătate, iar piesele sale au devenit hituri pe toate continentele. Artista are din ce în ce mai puțin timp ca să vină în România, iar atunci când o face, vine să își viziteze mama și rudele.

T.S

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Inna, goală puşcă pe internet! Artista a înregistrat un nou record de like-uri pe Facebook!

Imagini senzaționale cu Inna! Paparazzii Spynews.ro au surprins-o în ipostaze INEDITE pe artistă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro