VIDEO / Motivul pentru care Alin Gălăţescu îşi ascunde fetiţa de ochii presei: "Încercăm să fim cât mai discreţi!"

Vedeta a devenit tată în decembrie 2015 şi asta îi aduce zâmbetul pe buze. Acesta a vorbit în emisiunea "Agentul VIP" despre momentele petrecute alături de fiica lui.

Relația dintre Alin Gălățescu și Simona Semen, creatoare de modă la rândul ei, durează deja de mai bine de șase ani, cei doi fiind, în trecut, implicați și într-un mic scandal. Mai exact, pentru Simona, Alin a renunțat la relația pe care o avea cu o altă domnișoară după ce aceasta a descoperit că el avea conversații mai mult decât fierbinți cu Simona.

Cu toate acestea, de atunci, Alin Gălățescu și Simona sunt nedespărțiți, iar relația lor a evoluat de la un mic amantlâc la o căsătorie în toată regula. Criticul de modă a spus motivul pentru care nu vrea să-şi expună fetiţa până la botez.

"Am încercat să fim cât mai discreţi pentru siguranţa celei mici până la botez. Cea mică e foarte bine, Are o faţă foarte mobilă. Simona e mai încărcată în greutăţi. Sunt specialist în adormit copii. E un test pentru un cuplu. Sunt momente de oboseală, de adaptare", a declarat Alin Gălăţescu, miercuri, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Mai are un pic şi naşte şi nu se dă în lături de la muncă! Soţia lui Alin Gălăţescu, gravidă în luna a noua, a fost prezentă la un eveniment monden
VIDEO / Se pregăteşte să devină tătic! Alin Gălăţescu a dat o avere pe landoul fetiţei lui: "A costat cât o maşină"
Se vede atât de bine! Prima imagine cu burta soţiei lui Alin Gălăţescu

A devenit astăzi tătic. Un bărbat celebru din România nu își mai încape în piele de fericire


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro