Motivul pentru care Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea: "El nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui..."

Motiv pentru care Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea: "El nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui..." © Instagram

Ea a decis să spună şi secretul din spatele nunţii de poveste, pe care au avut-o în luna septembrie a anului trecut.

"Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui ca să aibă grijă de fete. Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nunţă frumoasă, bineînţeles cu fast.", a declarat artista.

Cea mai marcantă zi din viaţa Andreei Bălan

Ieri s-a împlinit un an de când cântăreaţa era cât pe ce să plece dintre noi, din cauza unui stop cardio respirator, suferit după naşterea celei de-a doua fiice a sa şi a lui George Burcea.

"Este o zi care m-a marcat, psihologic, şi fizic, de atunci n-am mai fost la fel...am trăit într-un an cât alţii în zece, de la naştere, la nuntă...a fost un roallercoaster emoţional greu, pentru că am avut fericirea, apoi iar agonie, iar extaz, iar fericire, iar acum tristeţe.", a mai adăugat cântăreaţa.

Totuşi, oricât de grea ar fi perioada actuală din viaţa ei, Andreea spune că a dorit să fie discretă în ceea ce privesc problemele personale.

"Eu nu mi-am dorit să ajung aici. Eu nu m-am căsătorit în septembrie, ca să mă separ în martie. Am făcut nunta şi am mers în biserică cu gândul că nu ne vom separa, că vom rămâne îmoreună până la adânci bătrâneţi, că ne vom creşte copiii împreună, pe fetele noaste, şi îmi pare foarte rău că am ajuns aici. Este o situaţie delicată, este foarte greu, de aceea nici nu am vorbit, pentru că am primit foarte multe mesaje...nu am putut să vorbesc, nu am putut să spun nimic pentru că nici eu nu ştiam ce se întâmplă cu mine, ce se întâmplă cu noi, încotro mergem, de ce s-a întâmplat lucrul ăsta.", a mai spus Andreea Bălan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro