Motivul pentru care Christina Aguilera o urăște pe Britney Spears. Este vorba despre un bărbat!

+5 click pentru
galerie

Christina Aguilera și Britney Spears © Hepta

Christina Aguilera și Britney Spears nu sunt în relații tocmai bune, lucru pe care mulți oameni l-au suspectat de-a lungul timpului. Deși cel mai probabil au existat numeroși alți factori, Aguilera a vorbit recent despre un măr neașteptat al discordiei: un bărbat.

Pe vremea când Christina și Britney se aflau în Mickey Mouse Club, în urmă cu 20 de ani, au existat tot felul de triunghiuri amoroase. Cântăreața „Dirty” a dezvăluit că actorul Ryan Gosling era amorezat de Britney, dar că ea avea ochi numai pentru Justin Timberlake. Mai mult, râca a apărut în urma faptului că și Christina îi purta sâmbetele cântărețului „Sexy Back”.

“Avea swag, trebuie să recunosc... Chiar și atunci avea swag. A fost un fel de – eu și Britney, știi, a fost o chestie la vremea respectivă,” a mărturisit Christina Aguilera, în emisiunea Carpool Karaoke a lui James Corden.

În prezent, Christina Aguilera este logodită cu Matthew Rutler. După divorțul de Kevin Federline din 2006, Britney Spears nu s-a mai recăsătorit. Justin Timerlake este însurat cu Jessica Biel din 2012, iar Ryan Gosling trăiește împreună cu Eva Mendes, din 2011.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro