Multă vreme nu a mai ştiut nimeni nimic despre ea! De ce s-a retras Mihaela Tatu din televiziune?

Mihaela Tatu a devenit cunoscută după ce a prezentat emisiunea "De 3 X femeie". În ultimul timp, însă, prezentatoarea s-a retras din lumina reflectoarelor şi nimeni nu a mai auzit nimic despre ea pentru multă vreme.

Mihaela Tatu a vorbit pentru prima dată după multă vreme, despre activităţile ei din prezent.

"Vorbeam înainte despre acest brand, probabil mă va urmări tot restul vieţii, indiferent de ce am făcut înaite şi după. E imperios necesar o emisiune ca «De 3 X femeie». Mai ales după ce am călătorit prin ţară şi am văzut problemele cu care se confruntă femeile. Voi pleca în Emirate pentru a ţine nişte discuţii despre rolul femeii din societate, rol care nu mai coincide, se pare, cu cel despre care vorbeam în emisiune", a spus Mihaela Tatu, în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

Prezentatoarea a recunoscut că nu s-a întoarce în televiziune, pentru că s-a învăţat cu un anumit stil de viaţă. 

"Nu ştiu dacă îmi e dor de televiziune, îmi e dor să fac lucruri utile, care să se regăsească şi în televiziune. M-aş simţi legată de glie. Am prins gustul călătoriilor şi al lucrurilor făcute pentru că aşa simţi. Să renunţ la libertatea pe care o am acum, nu cred. Sunt membra unui club de oratorie, sunt moderator la summitul internaţional Bussines Days, de vreo trei ani, pun voce pe desene animate, mai răruţ decât acum doi ani, mi-am găsit alte îndeletniciri. Am găsit această nişă deschisă, a oratoriei, trecând prin cei 20 de ani de experienţă în media... mi-e dor de radio, a fost mereu mai aproape de sufletul meu. Acolo am avut cel mai mare succes, am luat locul doi pe ţară pentru cea mai bună voce radiofonică. Radioul îmi cam face cu ochiul", a mai explicat Mihaela.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Laudă-mă gură, că ţi-oi da bucătură! Mihaela Tatu, despre întoarcerea în televiziune: "I-ar costa prea mult"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro