Mulţi îi vedeau în faţa altarului, dar s-au despărţit! Calvin Harris şi Taylor Swift, final neaşteptat

Mulţi îi vedeau în faţa altarului, dar ei s-au despărţit! Calvin Harris şi Taylor Swift şi-au spus adio după şase luni de relaţie, scrie presa de peste Ocean.

 DJ-ul a fost surprins pe când ieşea de la un masaj thailandez, luna trecută, după două ore. „Când fotografiile au fost făcute publice, Taylor l-a întrebat: «Ce naiba e asta?». El a minţit-o. I-a oferit o explicaţie prostească, ceva gen că maseuza lui era bolnavă şi avea nevoie de îngrijire pentru umăr”, a declarat o sursă.  Blondina s-a simţit jignită de gestul iubitului ei şi a decis să pună punct relaţie amoroase.

Cine e Calvin Harris

Artistul scoţian, Calvin Harris supranumit noul rege al muzicii electro-pop, are deja o reputaţie de Don Juan. A fost cuplat cu Rita Ora şi cu manechinele Aarika Wolf şi Anne Vyalitsyna.

Taylor Swift

Taylor Swift a mai fost cu Harry Styles, John Mayer sau Jake Gyllenhaal. Taylor Swift a fost desemnată "Femeia anului", de către revista Billboard. Cântăreaţa este singurul artist care a reuşit performanţa de a obţine acest premiu de două ori.

Artista care s-a făcut remarcată pe scena muzicală, datorită stilului pop cu influenţe country, deţine 7 premii şi a ajuns să fie cel mai bine vândut artist în mediul online. Totodată, este singura artistă din istoria muzicală care a ajuns să aibă două albume, de-a lungul carierei, care au atins 1 milion de vânzări, încă din prima săptămână.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

VIDEO/ Nu se mai ascund! Formează cel mai nou cuplu din industria muzicală!

VIDEO / Taylor Swift a fost desemnată "Femeia anului"! Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani se află la a doua distincţie de acest gen


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro