Musculosul Adrian Cristea s-a cuplat cu o fostă asistentă TV! Cel mai nou cuplu din showbiz

+3 click pentru
galerie

 

E plină lumea de flori şi de fete frumoase. Unele au noroc cu caru, altele îşi mai fac norocul cu mâna lor sau mâna altora! O astfel de fată frumoasă şi norocosă este şi protagonista materialului nostru, Floricica, dar nu Floricica dansatoarea, Florentina Raiciu.
Fost model Playboy dar şi fostă asistentă tv, Flori a muncit cât a muncit, apoi şi-a dat seama că pentru o fată frumoasă trebuie să muncească alţii :)))!
Dup[ ce şi-a încheiat cariera în televiziune, Florentina şi-a deschis cum fac fetele pe la noi, un mic business mai exact un salon de înfrumuseţare. Cu banii munciţi cinstit, domnişoara Raiciu se întreţine binişor , vacanţe exotice, maşini de lux, haine scumpe, ceea ce ne duce cu gândul să ne deschidem cu toţii un salon (dar nu de înfrumuseţare), că merge bine de tot!
Deşi nu îi este frică să doarmă singurică, Flori, s-a cuplat de curând cu un nume mare în showbiz-ul românesc... MARELE ADRIAN CRISTEA!

Dacă vă întrebaţi cum a fost posibilă această combinaţie şi Printul Cristea citeşte articolul şi nu întelege nimic, vă lămurim noi.
Da, Flori este cu Adrian Cristea, dar nu Adi fotbalistul, prinţul, fostul lui x sau y, ci Adrian Cristea, un antrenor de fitness! Deşi nu s-au putut abţine în "ale postării" pe reţelele de socializare, cei doi porumbei, au stat într-un frumos jacuzzi la un hotel de 5 stele la Poiana Braşov, dar în poze s-au "tras" separat, sperând nimeni să nu-i prindă!

Coincidenţă de nume ne-a dat ceva bătăi de cap, dar suntem siguri că sexoasa Raiciu, nu confundă bărbaţii şi ştie clar ce a ales, sperăm ca noul Cristea de pe piaţă va avea grijă de Floricica noastră.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro