Nadia Comăneci a trecut printr-un adevărat coșmar în America! A avut nevoie de Poliție pentru a scăpa din ghearele unor răpitori

Nadia Comăneci s-a aflat în mare pericol, motiv pentru care marea gimnastă a primit de urgenţă protecţia poliţiei. Spynews vă prezintă toate detaliile acestui caz fabulos.

Totul s-a întâmplat în anul 1979, la Campionatele Mondiale de gimnastică organizate la Forth Worth în Statele Unite ale Americii. În timpul competiţiei, Nicolae Vieru, secretarul general al Federaţiei Române de Gimnastică, a fost informat de poliţia americană că există informaţii conform cărora Nadia Comăneci ar urma să fie răpită. În clipa în care a auzit acest lucru, Vieru i-a rugat pe americani să fie cu ochii în patru şi să nu o slăbească din priviri păe vedeta gimnasticii mondial.

Nadia Comăneci la un pas de a fi răpită în America

Aşa se face că poliţia americană a intervenit imediat sporind numărul ofiţerilor care se ocupau de securitatea sportivilor, Nadia primind o atenţie specială în aceste sens. Se pare că răpirea Nadiei ar fi fost pusă la cale de câţiva anticomunişti, în Statele Unite, aceasta fiind o formă de protest la adresa politicii defectuoase dusă de dictatorul Nicolae Ceauşescu.Oamenii nu doreau să-i facă nici un rău Nadiei, ci doar să atragă atenţia asupra ororilor sistemului comunist. „Ştiu că Steve unul dintre poliţiştii care s-a ocupat de protecţia ei, s-a ataşat foarte mult de Nadia, venind, ulterior , să o viziteze în România”, a povestit Nicolae Vieru.

Citeşte şi:

Larisa Iordache, considerată "noua Nadia Comăneci a gimnasticii", într-un reportaj impresionant al CNN

Nadia Comăneci l-a cunoscut pe Robin Williams! Ce a postat pe contul de socializare după moartea acestuia! Mesaj emoţionant!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro