Nadia Comăneci, la un pas de moarte! Nu credea că va mai scăpa cu viață, dar a avut sânge rece! Ce i s-a întâmplat ”Zeiței”


Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, locuieşte împreună cu familia în Norman, statul Oklahoma din SUA. Nadia deţine acolo împreună cu soţul ei, Bart Conner, campion olimpic la gimnastică o academie de gimnastică.


An de an, Nadia, alături de familia ei, trăiește, o bună bucată de vreme, cu frica-n sân din cauza vicisitudinilor vremii. Iar în urmă cu câțiva ani, gimnasta noastră a trăit momente de groază.

Aşa arată o tornadă în Oklahoma!


Mai exact, în timp ce se îndrepta cu maşina pe autostradă a realizat că atât ea, cât şi soţul ei, sunt în pericol de moarte și că nu mai pot evita o tornadă care se îndrepta frontal spre zona în care se aflau ei.

Nadia Comăneci are motive de temere în America

“Am decis imediat să intrăm sub un pod, deoarece ştiam că acolo pericolul este cu mult mai mic. A fost groaznic. M-am temut foarte tare. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, am scăpat cu bine”, a povestit Nadia. Astfel de momente de panică care apar din cauza tornadelor sunt frecvente. „Acasă avem un adăpost special în care intrăm dacă se întâmplă să apară o astfel de tornadă. Până acum nu am avut probleme, tornadele ocolind casa noastră. Avem însă prieteni care au trăit clipe înfiorătoare”, a mai precizat Nadia Comăneci care recunoaște că se teme cumplit de groaznicile furtuni care pustiesc zona.

Citeşte şi:


Răsfăţ de campioană! Nadia Comăneci face sport alături de una dintre cele mai tari vedete

VIDEO Ce au făcut o noapte întreagă Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci! SPYNEWS a văzut tot!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro