Nadir, în pericol de moarte. Ce a pățit simpaticul artist

Nadir / foto: captură video

Simpaticul concurent de la ”Te cunosc de undeva” a trecut prin niște clipe care l-au lăsat cu sechele.

Casa unui prieten de-al lui Nadir a fost călcată de hoți, iar el i-a surprins chiar în acțiune. Invitat la ”Agentul VIP”, Nadir a vorbit despre acel moment care l-a lăsat cu sechele pentru o perioadă de timp:

”S-a întâmplat acum câțiva ani. Mi-a lăsat cheile de la casă un prieten de-al meu și mi-a zis să mă duc să mă mai uit, din când în când. Se făcea că era și cu o domnișoară, norocul meu că am intrat singur. Mă așteptam să fie mizerie, iar când am intrat în casă, a sunat un telefon. Mai fac doi pași și am simțit o cascadă de pumni. Erau doi băieți și am simțit că leșin. Am dat și eu un pumn și a fost pumnul norocos, am simțit că i-a sărit telefonul de unde-l avea. Am fugit, am luat și eu telefonul și am sunat la ultimul număr. L-am sunat pe tatăl lui și apoi am sunat la 112 și așa i-am găsit.

În momentele alea de nebunie, am avut un semn ceva. Nu apucaseră să fure nimic, pentru că eu am intrat peste ei. Stăteau la două, trei străzi și au zis să facă puțină curățenie. I-am iertat, în cele din urmă. Am rămas cu o traumă după aceea, vreo lună de zile”,
a spus Nadir la ”Agentul VIP”, de la Antena Stars.

Nadir, unul dintre artiştii pe val ai momentului, a reuşit să se afirme pe plan profesional, însă nu vrea să se oprească aici şi doreşte să se realizeze și pe plan sentimental.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro