VIDEO / Narcisa Guţă, terorizată de un fost angajat: "Este bolnav psihic şi un om de doi lei"

Sursa foto: Facebook

Narcisa Guţă are o nouă problemă. Aceasta se plânge că un fost angajat al ei vrea să îi fure identitatea şi nu mai poate scăpa de el.

Narcisa şi-a anunţat prietenii virtuali că un bărbat a făcut mai multe conturi pe o reţea de socializare şi postează cu numele ei, iar ea nu vrea să îşi mintă fanii astfel.

"Este un individ, un bolnav psihic. Mi-a deschis nu ştiu căte conturi de Facebook. Este un jegos. Eu ştiu cine este acest om de doi lei, dar nu vreau să spun cine e. A fost angajatul meu şi mă ajuta să mă ocup de paginile de socializare. I-am dat şi actele mele şi ale lui Guţă. A făcut mai multe manevre. A închis mai multe conturi de Facebook. Cu asta se ocupă.

Şi lui Guţă îi face manevre, dar nu mă interesează. Îmi pasă numai de mine. Nu vreau să mint lumea care mă urmăreşte. Dacă stai de vorbă cu el te sperii. O să merg la poliţie pentru că se foloseşte de identitatea mea",
a spus Narcisa la Antena Stars. 

Narcisa Guţă este de profesie cântăreaţă. Ea este mama unui băieţel pe nume Alberto pe care îl are împreună cu manelistul Nicolae Guţă.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Aşchia sare câteodată departe de trunchi! Tatăl se rupe pe manele, iar fiul cântă la pian! Povestea incredibilă a fiului lui Guţă

Narcisa tună şi fulgeră de gelozie! Cum a reacţionat manelista când l-a văzut pe Nicolae Guţă cu noua iubită


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro