VIDEO / Narcisa lui Guţă, apariţie de senzaţie! Cum a venit manelista îmbrăcată la Judecătorie

captura Antena Stars

Narcisa lui Guţă a făcut senzaţie la Judecătorie! Mama băiatului lui Nicolae Guţă a fost zgârcită în declaraţii, însă a atras privirile tuturor cu felul în care arată.

Narcisa a mers, joi dimineaţă, la Judecătoria Cornetu în procesul cu Beyonce de România. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, la care manelista a asortat o bluză crem, elegantă şi o perehe de ochelari imenşi, aceasta a fost o apariţie pe holurile Judecătorie. Ţinuta aleasă i-a pus în valoare şi atuurile fizice, scandalurile din ultima vreme părând că o fac să strălucească şi nicidecum să o pună la pământ.

"Nu mi-am făcut absolut nimic. Când o să apelez (n.r. la operaţii estetice), o să vă anunţ. Atâta timp cât avem sănătate, sunt împăcată. Cred în Dumnezeu... Urmează noi proiecte muzicale, dar o să vă anunţ când va fi. Eu sunt eu, fiecare cu personalitatea ei", a declarat Narcisa Guţă la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Narcisa are un copil cu Nicolae Guţă

Nicolae Guţă şi Narcisa sunt legaţi de copilul pe care îl au împreună, un băiat pe nume Alberto. Manelista este cea care îi este alături de peste zece ani de zile şi i-a trecut cu vederea nenumărate aventuri, inclusiv faptul că acesta a avut o fetiţă cu Beyonce de România. În ultimul an, Guţă s-a cuplat cu Flori şi a lăsat-o însărcinată. Bruneta a avortat când a aflat că manelistul are o aventură cu Iulia, o blondă focoasă.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Loredana Chivu, anchetată de poliţie: "Sunt acuzată că ascund nişte bani pe care nu-i pot justifica!"

VIDEO / Narcisa Guţă, la detectorul de minciuni! Adevărul a ieşit la iveală


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro