Natalia Mateuţ a ajuns piele şi os! Bruneta a slăbit în ultimul hal şi are picioarele ca beţele / Galerie foto

+5 click pentru
galerie

E frumoasă, talentată, dar în ultimul timp a intrat la... apă. Natalia Mateuţ, asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea "Răi da' buni", a slăbit extrem de mult, iar apropiaţii ei se tem să nu fie în pragul anorexiei.

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ a postat pe site-ul de socializare o serie de fotografii în care claviculele i se văd proeminent, iar picioarele par două beţe. Transformarea Nataliei a fost observată şi de prietenii virtuali care au sfătuit-o să mănânce şi să mai pună câteva kilograme pe ea.

Oare vedeta o să ţină cont de sfaturi? Greu de crezut, dacă ţinem cont că în trecut a recunoscut că s-a înfometat ca să slăbească.

"În lumea modelelor este o manie a kilogramelor, o luptă perpetuă cu kilogramelor în plus, deoarece există o competiţie privind modul în care arătăm. Eu m-am înfometat de multe ori şi eram extrem de frustrată. Mi-am dat seama că nu este ok, deoarece înfometându-mă simţeam o senzaţie şi mai mare de foame. Acum duc un stil de viaţă ordonat, fac sport şi mănânc sănătos. Cred că dacă faci sport şi ai un regim alimentar sănătos poţi să arăţi bine", spunea bruneta.

Ţie cum ţi se pare că arată Natalia?URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro