VIDEO / Natalia Mateuţ a fugit de la iubit: "Mai mult nu am rezistat"

Natalia Mateuţ este o vedetă de 25 de ani râvnită din România. Invitată în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars, aceasta a dezvăluit detalii inedite despre viaţa ei amoroasă.

Deşi mama ei o stresează să facă un copil, Natalia Mateuţ nu se gândeşte să devină mamă. Mai mult, vedeta a plecat de la iubitul ei Valentin Petrişor, deoarece tot acasă la părinţi îi este mai bine.

"Problema mamei mele e că nu fac un copil. Am o relaţie de peste 4 ani, dar am alte priorităţi. Nu stau cu el pentru că am vrut să mai copilăresc. Sunt mai legată de mamă. Abia am făcut 25 de ani şi vreau să îndeplinesc tot ce am de făcut. Mama sigur se enervează când aude asta. Acasă e bine, nu fac nimic. Mai mult de câteva săptămâni nu am rezistat la iubitul meu şi m-am întors acasă. Tata ne mai altoia uneori", a declarat Natalia Mateuţ, luni, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

"Natalia îşi doreşte stabilitate financiară şi profesională şi după aceea viaţa îşi va urma cursul normal. Fiica mea trebuie să hotărască ce îşi alege să facă în viaţă. Îi este teamă să se desprindă de căminul părintesc. A fost un copil silitor. Natalia ne atrage atenţia ori de câte ori ne întrecem cu mâncarea. Ea mănâncă numai salate, carne slabă, lactate slabe", a spus mama ei.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Natalia Mateuţ s-a împrietenit cu medicul estetician: "Silicoanele mă tentează de ceva timp!"

VIDEO / Daniel Iordăchioae, discuţie fierbinte cu Natalia Mateuț, în camera de hotel: ”Hai, dezbracă-te!”

Natalia Mateuţ, IMAGINE HORROR! E plină de vânătăi pe faţă şi îi curge sânge din nas!

Mama Nataliei Mateuţ a făcut furori în public la "Splash - Vedete la apă". Cele două seamănă ca două picături de apă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro