Nati Meir vrea să fie vizitat la puşcărie de Maria Ghinea. Vezi ce reacţie a avut artista

+3 click pentru
galerie

Nati Meir n-are astâmpăr, cu toate că este de ceva vreme în spatele gratiilor. Omul de afaceri, care în prezent se află în penitenciarul Rahova s-a cam amorezat de interpreta Maria Ghinea, ajunsă cunoscută după ce a recunoscut că soţul ei a încercat s-o ucidă, împuşcând-o în cap.

Meir a remarcat-o pe Ghinea la emisiunea Acces Direct, unde a fost invitata Simonei Gherghe. Impresionat până la lacrimi de drama acestuia, Meir i-a trimis Simonei o scrisoare care a ajuns în posesia agenţilor Spynews.ro. Vă prezentăm scrisoarea integrală, cu menţiunea că greşelile de gramatică îi aparţin autorului.

"Salut! Sunt Nati Meir şi sunt arestat la penitenciarul Rahova. Sper din tot sufletul ca în termen scurt se scap şi ei şi dacă o se scap vreau se plec în ţara mea natală Israel.

Am văzut emisiunea "Acces Direct" din data de 24.06.2013 şi am văzutu pe Maria Geniu - Ghinea, n.r.  - (care a fost împuşcată de soţul ei) şi ma impresionat foarte mult. Şi dacă nu poţi se vorbeşte cu doamna Geniu  şi se spui şi să facă o vizită la mine, or dacă poţi să primesc un număr de telefon şi se poate vorbi cu ea, şi dacă are .... (neinteligibil, n.r.) din discuţiile noastre e clar că aşae.... (neiteligibil, n.r.). Dacă aveţi nevoie ceva din "Pârnaie" Rahova ţineţi legătura cu mine. Vă mulţumesc.

Scuze pentru deranj şi pentru cum scriu pe româneşte. Cu respect, Nati Meir"

Reacţia artistei care a trecut printr-o dramă de neînchipuit pentru oamenii obişnuiţi a fost însă una care nu l-ar putea flata pe fostul politician. „Doamne-Fereşte! Ce să caut eu la el? Eu am venit în emisiune doar pentru a povesti prin ce trec femeile care sunt agresate de bărbaţi, nu am de gând să stau de vorbă cu el. Nu mă interesează să vorbesc cu nimeni altcineva despre aceste lucruri, eu am familie, am nepoţi, pe mine doar ei mă interesează”, ne-a spus, în exclusivitate, Maria Ghinea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro