Nea Marin, Diana Munteanu, Rona Hartner, CRBL şi Speak au organizat nunta unor tineri cu deficienţe psihice

Cea de-a doua nunta organizata de Nea Marin la “Poftiti pe la noi! Poftiti de va iubiti!”, emisiune difuzata in fiecare luni si marti de la ora 20:30 la Antena 1 are o poveste cu totul si cu totul aparte.

Alaturi de Diana Munteanu, Speak, Rona Hartner si CRBL acesta va organiza nunta unor tineri cu deficiente fizice. Elena si Cosmin s-au cunoscut in urma cu 8 ani, la Pitesti, cu prilejul unei adunări generale a asociației din care amandoi fac parte ASCHSR (Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic Romania).

Ea sufera de parapareză spastică și miopie, iar el o tumoră benignă pe creier. Afecțiunea ei a apărut la naștere, pentru că mama nu a fost îngrijită corespunzător. Initial Elena a fost considerata decedata, pana in momentul in care a inceput sa scoata primele scancete si atunci medicii si-au dat seama ca este in viata. 

A făcut în jur de 4 operații la picioare pentru a ajunge la stadiul in care se afla acum. În cazul ei recuperarea medicală este de bază.  Cand era  în clasa întâi, Cosmin a fost dat de o învățătoare cu capul de perete și lovit cu rigla de lemn la cap, lovitură în urma căreia a făcut o tumoră pe creier. A fost operat pe creier de trei ori, iar la a treia operație este posibil să se fi atins un nerv, de la care a făcut pareză pe partea dreaptă - la mână și la picior. I-a mai rămas un rest de tumoră (destul de mare) care nu mai poate fi extirpat deoarece a patra intervenție ar putea fi fatală.

La început a fost în fotoliu rulant dar prin recuperare fizică perseverentă și intensă a reușit să meargă pe propriile picioare, să-și continue studiile, iar în prezent amândoi lucreaza ca operator calculator. Pentru alte investigații posibilitățile lor materiale sunt reduse. Posibilitatile sunt si mai reduse atunci cand vine vorba de casatorie.

Din banii castigati cei doi fac tot posibilul sa se intretina nu doar pe ei, ci sa isi ajute si familiile, asa ca nu poate fi vorba si de economii pentru nunta. Nea Marin alaturi de Diana Munteanu, Rona Hartner, Speak si CRBL vor face tot ce le sta in putinta pentru ca nunta pe care Cosmin si Elena au visat-o sa devina realitate! De la locatie pana la tinute, meniu, invitati, Nea Marin va rezolva orice problema, ajutat sau, de multe ori, incurcat de cele 3 vedete. Luni si marti de la 20:30, telespectatorii Antena 1 vor vedea care a fost traseul anevoios al organizarii acestui eveniment, dar si cum visul unor tineri a devenit realitate datorita lui Nea Marin si al celor patru vedete invitate.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Au ieşit scântei la filmare! Daniela Crudu, scoasă din sărite de Andreea Mantea

Nea Mărin, la cuțite cu Liviu Vârciu: "Nu mă enerva!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro