Nea Marin şi-a amintit cea mai gravă bătaie pe care a încasat-o: "Pe o distanţă de 700 de metri n-am atins de 20 de ori pământul!"

Cunoscutul realizator TV Nea Marin a dezvăluit la emisiunea "Refresh", de la Antena Stars, de ce şi de la cine a încasat cea mai gravă bătaie din viaţa lui. S-a întâmplat în copilăria sa, iar motivul a fost unul incredibil: a furat lumânări de la priveghiul unui mort."Bunica mea mi-a zis aşa, într-o dimineaţă. "Mă, te duci la joacă, dar când te întorci, la prânz, seara, nu contează, să treci pe la mătuşa ta, să iei lumânări!". Ea trebuia să se ducă la un mort. Eu m-am jucat şi am uitat de lumânări. Nu mi-a mai venit să mă duc până la mătuşa mea, era departe. Am vorbit cu prietenii mei, cu care mă jucasem. "Mă, uite, am uitat să m,ă duc la mătuşa mea să iau lumânările". Ei au zis: "Hai, mă, la mort, luăm de acolo". Am fost la priveghi, am fost toţi patru, am furat un pachet de 100 de lumânări. Am împărţit, câte 25 la fiecare. Când am ajuns acasă, bunica mi-a zis "Eu am vorbit cu fata mea să îmi ia 4 lumânări mari, 4 mici. De ce-io fi luat atâtea?" Atunci a venit şi bunicul, care ştia, şi a zis că am făcut o prostie. Am fost cu bunicul la ceilalţi colegi, am luat lumânările şi le-am dus atunci, noaptea, înapoi la mort. Când am plecat de acolo, erau 600 - 700 de metri până acasă. Nu ştiu dacă am atins pământul de 20 de ori pe acea distanţă. M-a bătut cu cureaua, cu praştia pe care o aveam în buzunar. Mi-a zis să nu mai fur. De atunci, n-am mai luat bătaie", a dezvăluit "spaima vedetelor".

Cunoscutul profesor de dans a mai dezvăluit cum se întreţine: "La 7.30 bicicleta, îmi iau bicicleta şi fac 10 - 20 de ture de IOR. Fac vreo 30 de kilometri. Să mă vedeţi când plec cu nepoţii cu bicicleta. Eu sunt raţa, ei boboceii. Eu stau cu fata cea mare şi cu doi nepoţi în casă",a  mai declarat "Nea Marin".

Pe Nea Marin îl puteţi urmări în fiecare seară de luni şi marţi prezentând emisiunea "Poftiţi pe la noi, poftiţi de vă iubiţi!", de la ora 20.30.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 
Verdictul medicilor, neîndurător! Nea Mărin, grav bolnav: "Am scuipat sânge"

Ce gest face Nea Marin pentru "fiul" lui, Liviu Vârciu! Şi-a uimit chiar şi familia! "N-am să-l las până nu..."

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro