Negocierea de la vorbitor e nimic! Ce înțelegere a încercat să facă Alina Vidican cu soțul ei... E în stare de orice numai să iasă cum vrea ea!

Alina Vidican este, așa cum a spus-o și nașul ei de cununie, Gigi Becali, obișnuită cu infidelitățile soțului ei, Cristi Borcea fiind implicat, de când este căsătorit cu ea, în mai multe scandaluri amoroase. Cu toate acestea, acum a reacționat cu totul și cu totul disproporționat, iar noi am aflat motivul.

De curând, Alina Vidican recunoaștea că avea bănuieli cu privire la relația fostului acționar dinamovist și supermodelul Valentina Peline, dar, cu toate acestea, părea să fie liniștită. Pentru că, spunea ea, după ce a tăiat-o cu mânuța ei de pe lista invitaților la nunta ei, Cristi i-ar fi promis că nu va avea nicio legătură cu ea.
Dar, spun sursele noastre, acesta este doar jumătate de adevăr, iar complet ar suna cu totul și cu totul diferit. Mai exact, marele secret pe care îl împărtășea cu soțul ei este legat de pasiunea pe care acesta o simțea pentru Valentina,dar, spun sursele noastre, i-ar fi promis că nu îi va dărui și acesteia un copil.
Iar momentul în care Alina a aflat că marea ei rivală va fi mama unui copil a fost și momentul în care nu a mai rezistat și a cedat. Și, dacă până atunci ar fi fost dispusă să divorțeze discret, în ciuda sfaturilor familiei sale, din acel moment, ambiția ei este să rămâna doamna Borcea cu orice preț, motiv pentru care a și început ”asaltul” la inima dinamovistului, făcându-i vizite în mare secret la spital, locul în care era internat pentru o serie de analize cardiace amănunțite.
Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion, iar de curând a dat marea veste şi anume faptul că o să fie mămică de băiețel.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro