Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, reacționează după ce Alteța Sa Regală Principesa Elena a declarat că este dezamăgită de fiul ei!

+7 click pentru
galerie

Regele Mihai © Sursa foto: Facebook

Nicolae Medforth-Mills a reacționat după ce mama lui, Alteța Sa Regală Principesa Elena, a declarat că este dezamăgită de el. Regele Mihai se află într-o stare critică, însă scandalul continuă să ia amploare.

Reacția lui Nicolae Medforth-Mills ​vine după ce Alteța Sa Regală Principesa Elena a transmis că este dezamăgită de fiul ei și că acesta ar da dovadă de dispreț față România, dar și față de poporul ei.

”Regret enorm că aceste comunicate de presă ale Casei Regale lezează profund, mai ales în aceste momente grele, imaginea a ceea ce ar trebui să însemne Casa Regală a României, a istoriei acesteia, a valorilor morale și a ținutei demne pe care bunicul meu și înaintașii lui au încercat mereu să le trăiască și să le păstreze.

Eu, Nicolae, am vrut doar să îmi vad bunicul și să îmi iau rămas, într-un mod liniștit, respectuos, așa cum este creștinește. Nu am fost lăsat nici acum, nici în alte dăți când am vrut să îl vad. Nici măcar în perioada exilului, noi, bunic și nepot, nu am fost despărțiți și amândoi am prețuit această legătură de sânge. Cunoscându-l atât de bine, nu cred că el este cel care a decis ca noi să nu ne mai vede. Dimpotrivă, știu că și-ar fi dorit foarte mult.

Sunt dezamăgit și profund îndurerat de încrâncenarea membrilor Casei Regale, precum și a mamei mele, de ușurința și lipsa de respect cu care aceștia aruncă efectiv către presă niște comunicate agresive, defăimante și nejustificate, acum în aceste momente în care ar fi nobil să dăm dovadă de respect și să trecem peste cine știe ce ambiții personale.

Pentru mine, bunicul meu rămâne depozitarul unor valori morale pe care aleg să le respect și să mi le însușesc. Din respect pentru el și pentru înaintașii mei, pentru istoria pe care aceștia au scris-o, nu mă voi lăsa discreditat de aceste jocuri nefericite și fără sens. Le reamintesc tuturor că iubirea și respectul unui popor se câștigă, nu se obțin cu forța.”, este mesajul transmis de Nicolae Medforth-Mills.

"Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai.”, citește continuarea mesajului transmis de Alteța Sa Regală Principesa Elena AICI.

Scandal cu poliţia de ziua regelui Mihai

Ieri, de Sfinţii Mihail şi Gavriil, la doar o oră după ce Regele Mihai a fost împărtăşit, Principele Nicolae ar fi încercat să ajungă cu forţa la căpătâiul bunicului său, dar Casa Regală i-a interzis să-l vadă şi s-a lăsat cu mare scandal. Nicolae Medforth-Mills ar fi jignit și a agresat fizic mai mulți angajați.

"În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri. 

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană", se arată într-un comunicat oficial al Casei Regale.

Familia Regală a făcut o plângere penală împotriva lui Nicolae, iar aceasta a fost audiat de poliţie, însă reacţia lui nu a întârziat să apară. 

Nicolae susţine că tot ce a făcut a fost să sune la uşă şi să roage frumos personalul să-l lase să-şi viziteze bunicul de ziua onomastică.  
"Mă întristează profund și nu înțeleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a ma împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra în acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile pentru că așa se cuvine și asa este creștinește", a scris Nicolae pe Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro