Nici ea nu visa la aşa ceva! O româncă este cea mai sexy femeie din lume în 2013. Merită titlul?

+7 click pentru
galerie

Româncele sunt considerate printre cele mai frumose femei de pe întreaga planetă iar străinii sunt fascinaţi când aud de femeile din România. Ei bine, FHM a organizat un concurs prin care a desemnat cea mai sexy femeie din lume, iar Laura Cosoi a câştigat detaşat în faţa celorlalte vedete.

Este blondă, cu forme voluptoase şi senzuale, iar culoarea părului îi scoate în evidenţă frumoşii ochi verzi. Laura Cosoi a cunoscut succesul când era blondă. În timp s-a vopsit şaten, apoi a trecut la brunet abanos, s-a făcut roşcată, ca în final să redevină din nou blondă. De câte ori are ocazia, aceasta îşi etalează talentul la dans şi felul demenţial în care ştie să se unduiască, lucru care a făcut-o să câştige mii de admiratori.

Aşa se face că blonda a primit mii de voturi într-un concurs organizat de FHM şi a primit un titlul la care nu ar fi visat vreodată. Laura a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume,  reuşind să surclaseze alte dive din showbiz-ul românesc, dar şi internaţional.

"Mulţumesc FHM, multumesc celor care m-au votat! Sunt copleşită!", a scris Laura pe Facebook.  Desigur, aprecierile, comentariile şi like-urile au început să curgă, iar vedeta a primit confirmarea faptulului că într-adevar este cea mai sexy vedetă.

“Nu ar trebui să te simţi copleşită. Era evident că nu aveau cum să dea premiul altei persoane”, “Felicitări, eşti minunată”,“Meriţi titlul cu desăvârşire”, sunt doar câteva dintre mesajele de felicitare pe care admiratorii i le-au transmis vedetei. Alţii, însă, au considerat că premiul este nemeritat: “Nu îl meriţi, fără supărare. Altele sunt mai frumoase ca tine. Şi mai sexy” sau “Din lume? Hai să fim seriosi!”.

Nu ştim dacă Laura Cosoi este cea mai sexy femeie din lume, însă, cu siguranţă, este una dintre cele mai plăcute prezenţe de pe micul ecran.

Foto: Facebook / lauracosoi.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro