VIDEO / Nici vorbă de împăcare! Ştefan Stan, despre momentul în care a revăzut-o pe Andreea Mantea: "De prost m-am dus la ea!"

Ştefan Stan a vorbit deschis despre relaţii, femei şi căsătorie. Cântăreţul a ajuns la subiectul "fierbinte" - Andreea Mantea - şi a fost cât se poate de clar în ceea ce priveşte relaţia cu frumoasa brunetă.

Invitat în emisiunea "Star Chef" de la Antena Stars, Ştefan Stan a declarat că nu mai există nicio şansă de împăcare între el şi Andreea Mantea şi regretă că a mers să o vadă după ce a născut.

"Eu nu am cum să negociez ceva ce face parte din trecutul meu. Eu am făcut un gest frumos. M-am dus cu un buchet de flori, i-am urat toate cele bune. De prost m-am dus pentru că nu trebuia să fac asta ca să ajung în gura presei. S-a terminat. Nu am avut niciun beneficiu, mai degrabă dezavantaje în urma relaţiei cu Andreea Mantea. Nu am ştiut să separ televizorul de viaţa personală. Copilul Andreei nu este al meu şi nu am nevoie să-l văd", a declarat Ştefan Stan, sâmbătă, în emisiunea "Star Chef" de la Antena Stars.

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au format un cuplu în anul 2013, dar certurile tot mai dese i-au adus în pragul despărţirii după doar un an şi câteva luni . Bruneta şi-a continuat viaţa şi în urma participării la show-ul "Burlăciţa" l-a cunoscut pe Cristi, cel care a şi câştigat emisiunea.

După o relaţie amoroasă ce a durat câteva luni, Andreea Mantea a rămas însărcinată cu David. În prezent, ea îşi creşte singură copilul, luând decizia de a se despărţi de luptătorul MMA.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Adevăratul motiv pentru care Ştefan Stan nu poate face copii: "Să nu vă închipuiţi că am părăsit vreo femeie pentru că era foarte bună!"

Bombele sfârșitului de an! Cruduța s-a făcut blondă pentru Ouatu! Avem imagini în premieră! Raluca Dumitru este însărcinată! Tatăl, o celebritate de la noi!

Ştefan Stan, pus la zid de o femeie din viaţa lui! "O să te distrug"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro