Nick Rădoi, pus în fața unei situații grele! L-a ”călcat” fiscul când îi era lumea mai dragă

Dacă în România, ANAF-ul dă fiori bogaţilor ţării care sunt luaţi la puricat pentru a demonstra de unde au averile pe care le-au strâns de-a lungul timpului, în Statele Unite fiscul este considerat un fel de Dumnezeu cu care e bine să nu te pui. De curând, un cunoscut milionar român stabilit de ani buni în Statele Unite ale Americii a fost şi el ”vizitat” de oamenii legii. Spynews.ro a aflat toate detaliile acestor investigaţii.


Nick Rădoi, celebrul milionar stabilit de ani buni peste Ocean, la Los Angeles, se supune şi el, fără să comenteze, controalelor fiscului american, în SUA existând chiar și o axiomă pe această temă: ”De moarte și de fisc nu scapă nimeni”.

Nick Rădoi nu se teme de celebrele controale ale fiscului american

Zilele trecute, omul de afaceri a  dezvăluit pentru Spynews.ro că are fiscul în control, dar că nu are de ce să se teamă, dar totuși.... „Ei mă cunosc de ani de zile. Ştiu că de fiecare dată lucrez cincistit. Sunt un bun plătitor de taxe. Nu am probleme. Sunt cât se poate de ”curat” cum spun americanii. Doar că atunci când ei încep controalele trebuie să stai tot timpul acolo pentru a le prezenta chiar şi cea mai neînsemnată chirtanţă”, a explicat Nick Rădoi, care şi-ar dori ca şi oamenii de afaceri români să nu mai fie speriaţi atunci când sunt controlaţi de autorităţi. ”Când eşti cinstit nu ai de ce să te temi. Sunt doar nişte controale fireşti pe care autorităţile le fac din timp în timp”, a încheiat el.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro