Nick Rădoi vrea să fie din nou român! Vezi care este cea mai mare dorinţă a milionarului

Expulzat din România în anii 70, bătut de crunt în duba Miliţiei, un milionar român, stabilit în străinătate vrea să-şi recupereze un drept al său, pierdut din cauza comuniştilor!

Nick Rădoi, milionarul român stabilit de peste 30 de ani în Statele Unite ale Americii, va face un gest de suflet în clipa în care va reveni în România. Rămas fără cetăţenia română după ce a fost expulzat din ţară, Nick Rădoi va începe demersurile pentru a-şi recăpăta acest drept care i-a fost luat abuziv de sistemul comunist. 

Nick Rădoi vrea  să-şi ia din nou cetăţenia română

„Chiar dacă am rămas fără cetăţenia română, atât eu cât şi familia mea, eu m-am considedrat tot timpul român. Am fost mândru să spun că sunt născut în România. Am plâns pentru România, m+am bucurat pentru ţara mea. Indiferent cât va dura acest proces de redobândire a cetăţeniei voi face acest pas, pentru că aşa simt”, a precizat Nick Rădoi pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Corneliu Vadim Tudor, pomenit cu bucatele lui preferate! Imagini EXCLUSIVE

Ce făcea Vadim Tudor în avionul STELEI? Imagini de colecție cu ”Tribunul” alături de reprezentanții echipei care cucerea Cupa Campionilor

Sunt necuvântătoare, dar durerea lor e URIAȘĂ! Câinii lui Vadim Tudor își plâng prietenul și stăpânul! Înregistrare SFÂȘIETOARE


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro