Nicolae Guţă a angajat paznic la cavoul fratelui său! Manelistul se teme că aurul lui Samir Lingurar ar putea fi furat

+4 click pentru
galerie

Nicolae Guţă © Facebook

Samir Lingurar, fratele lui Nicolae Guţă, a murit la începutul anului 2013 din cauza unei boli cumplite. Familia i-a făcut o înmormântare cu fast, iar acesta a fost doar începutul. Ceea ce au creat apoi în cimitir îi uimeşte pe toţi cei care merg acolo.

Nicolae Guţă i-a făcut un cavou impresionant fratelui său, care se vede din stradă, şi, mai mult decât atât, a angajat inclusiv un paznic care doarme în fiecare noapte acolo pentru a se asigura că nimeni nu fură nimic.

Nicolae Guţă a ridicat un foişor în interiorul căruia se află cavoul lui Samir Lingurar. Conform spuselor celor de acolo, bărbatul a fost îngropat cu foarte mult aur pentru a avea şi pe lumea cealaltă. Paznicul va trebui să aibă grijă ca nimic să nu fie furat până când se vor împlini şapte ani, atunci când fac reînmormântarea şi vor scoate aurul. Bărbatul doarme în fiecare noapte lângă cavou, într-o maşină veche. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro