Nicolae Guță a CEDAT psihic după problemele cu soția lui! Manelistul a înjurat, pe scenă, la o nuntă! VIDEO BOMBĂ

+4 click pentru
galerie

Problemele din ultima perioadă ale lui Nicolae Guță par să aibă efecte cât se poate de dure asupra manelistului și, evident, asupra prestațiilor pe care le are pe scenă. Iar de curând, la o nuntă, artistul a cedat psihic și a făcut un gest incalificabil.

Mai exact, în filmarea care a ajuns în mâinile reporterilor Spynews.ro, Nicolae Guță pare să își fi pierdut, complet, controlul pe scenă. Astfel, invitat și plătit la o nuntă pentru a distra asistența cu ritmurile melodiilor sale, la un moment dat, manelistul s-a întrerupt din cântat pentru a face un scandal uriaș. Și, timp de câteva minute bune, Nicolae Guță a repetat o singură frază, cât se poate de dură, la adresa nuntașilor, înjurându-i ca la ușa cortului. Mai mult decât atât, când a văzut că spiritele devin din ce în ce mai agitate, Guță a continuat să îi înjure pe cei din jurul său.
”Nicolae Guță a scăpat, atunci, doar pentru că fiul său, Nicu, a reușit să îl dea jos de pe scenă și să fugă împreună de la nunta aia. A fost la un pas să fie linșat. Lumea nu l-a înțeles, chiar dacă se știa că avea probleme”, ne-a spus un martor ocular de la evenimentul cu pricina.
De altfel, pare-se, manelistul are asemenea ieșiri de când are mari probleme în căsnicie, Cristina făcându-și de cap fără el, prin tot felul de cluburi de manele.
S-a împăcat  cu Cristina după ce a înșelat-o
Acum câteva săptămâni, Cristina și Nicolae Guță au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în mijlocul negocierilor de împăcare. Și, după o conversație destul de scurtă în care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate în prealabil la telefon, s-au luat de mână și s-au plimbat câteva ore prin preajmă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar blondina Nina, tânăra originară din Republica Moldova, cea care a jucat rolul de amantă, nici nu ar fi existat. Cu toate acestea, acum, Cristina îl face să plătească scump ”scăparea”, reușind să îl facă să își iasă din minți de supărare.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro