Nicolae Guță, operat în mare secret! Am aflat răspunsul la întrebarea ”De ce a slăbit atât de mult manelistul”!

+2 click pentru
galerie

40 de kilograme și un Nicolae Guță cu o siluetă pe care manelistul nu o avea nici măcar la 20 de ani. Cam așa se poate caracteriza efectul regimului pe care spune artistul că l-a ținut. Dar, pare-se, adevărul este cu totul și cu totul altul.

Varianta oficială a lui Nicolae Guță este că a ținut regim. Guță spune că soția lui mănâncă sănătos şi că i-a urmat exemplul pentru a rămâne pe placul blondei.  A slăbit 40 de kilograme şi susține că nu a mâncat săptămâni întregi, ci a băut multe fresh-uri. În realitate, ne-a dezvăluit un apropiat de-al celor doi, Guță a apelat la cea mai ușoară metodă de a slăbi. Mai exact, și-a tăiat stomacul, în mare secret, acum mai bine de un an, taina lui fiind cunoscută, la acea vreme doar de Cristina. Și, evident, apoi a ținut și regim, mai ales că, altfel, așa cum i-au spus și medicii, ar fi putut să pățească ceva...

”Nicolae Guță și-a operat stomacul. S-a speriat că e bolnav și că nu mai poate slăbi, așa că a apelat la medici. Era disperat, doar că a ascuns tuturor ce a făcut, doar Cristina știa. Apoi s-a aflat...”, ne-a spus sursa citată.

Susține că mănâncă sănătos
”Mâncam totul la gratar, mai scapam și la câte-un covrig și doi-trei cartofi pai”, explica Guță acum ceva vreme. ”Fac zilnic 100 de flotări și 100 de abdomene. Într-o lună, pot da și 15 kilograme jos dacă nu mănânc pâine și carne de porc. Cartofii și pâinea sunt moartea”, a mai spus manelistul. De fapt însă, el ținea regim și se hrănea cu fresh-uri pentru că... nu prea mai avea stomac...
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro