Nicolae Guţă, prins la mijloc între Narcisa şi Beyonce de România. Cântăreţul nu mai are nici somn noaptea

Chiar dacă acum s-a liniştit şi a găsit alinare în braţele actualei sale iubite, Nicolae Guţă nu a uitat problemele pe care alte două femei din viaţa lui i le-au făcut.

În urmă cu câteva luni, Narcisa declanşa un adevărat scandal în momentul în care intra în casă peste Beyonce de România, partenera de atunci a lui Nicolae Guţă şi îi aplica o corecţie pentru care cele două au fost nevoite să dea cu subsemnatul la poliţie. În timp, se pare că cel care a găsit înţelepciune a fost chiar Nicolae Guţă, el încercând să le ierte pe amândouă şi să le găsească scuze.

Deşi conflictul s-a mai aplanat, artistul spune că uneori nici somn nu are. "Greşeli au făcut amândouă. Le-am atras atenţia şi Mădălinei şi Narcisei. Atât cât îl iubesc pe Alberto, o iubesc şi pe Anais. Mi-aş dori ca lucrurile să se termine frumos. Şi Mădălina a greşit, la fel şi Narcisa, sper că a învăţat ceva din asta. Mă credeţi că nu am somn? Dacă s-ar întâmpla ceva grav nu ştiu cum m-aş descurca cu Alberto. El nu a stat fără Narcisa. Ea e rea de gură, dar are un suflet bună", a declarat Nicolae Guţă pentru emisiunea "Rai da buni", de la Antena Stars.

Nicolae Guță este unul dintre cei mai vunoscuți maneliști din țară. Acesta a fost cuplat cu mai multe femei, cu care are împreună 11 copii, dintre care un băiat pe nume Alberto cu Narcisa şi o fetiţă pe nume Anais cu Beyonce de România.

Sursă foto facebook

Citeşte şi

Nicolae Guţă, îndrăgostit lulea de noua sa iubită: "Este femeia ideală"

Amănunte incredibile despre trecutul amoros al Danei Roba! S-au dus vremurile când făcea show la TV, acum s-a făcut fată de casă

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro