Nicolae Mitea a înşelat-o pe Andreea Tonciu? Dezvăluiri senzaţionale făcute de fotbalist / Video

Dragoste cu năbădăi între Nicolae Mitea şi Andreea Tonciu! Nici bine nu s-au împăcat, că iată-i în centrul unui nou scandal amoros. De această dată, cel care a pornit vâlva în presă este fotbalistul care, se pare, a agăţat o tânără apetisantă pe Facebook cu care a înşelat-o pe Andreea Tonciu.

"Nu ştiam că el este Nicky Mitea, nu ştiam că este cu Tonciu. Toată povestea a început pe Facebook, mi-a cerut numărul de telefon. A început să mă sune în fiecare zi şi până la urmă am acceptat să ne întâlnim. Am ieşit timp de o lună în club şi acasă la el la grătare. A insistat să punem şi poze pe Facebook împreună. Mi-a propus să mă mut la el", a dezvăluit Diana în emisiunea "Un show păcătos".

Mitea neagă însă că a avut o relaţie amoroasă cu aceasta şi spune că s-a folosit de ea. De ce? E simplu, să o facă geloasă pe Andreea Tonciu.

"Nu mă deranjează acest subiect, sunt foarte ok. Andreea nu are de ce să fie nervoasă. Fata asta nu s-a mutat la mine că nu am vrut. Nu a fost nimic, sincer, nu! NU ascund nimic. Fata poate să fie şi balerină, nu mă interesează. Este un subiect închis. Eu o iubesc pe Andreea şi tocmai de aia nu am făcut nimic cu aceasta fată. Am stat cuminte. Când eşti singur poţi să faci ce vrei, important este că nu s-a întâmplat nimic. Împăcarea cu Andreea a fost cea mai frumoasă.Nu am cum să stau cu fete care beau până dimineaţa şi nu mai ştiu ce vorbesc. Mie nu îmi place fetele care beau. M-am folosit de Diana pentru a o cuceri pe Andreea", a declarat Nicolae Mitea pentru spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro